ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

summertime 12 7Συνεχίστηκαν την Παρασκευή 1/7 με  το Φίλιππο Πλακιά, σε  έντεχνα και λαϊκά τραγούδια και τους Encardia, σε τραγούδια γι’ αυτούς που ταξιδεύουν, όπως και  το Σάββατο 2/7 με το Μπάμπη Στόκα και το Χρήστο Θηβαίο
σε τραγούδια από τις ωραιότερες στιγμές του νεότερου ελληνικού ρεπερτορίου, οι μουσικές βραδιές «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή» που  διοργανώνουν από κοινού ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και η ΕΡΤ, στον κήπο του Ραδιομεγάρου, με ελεύθερη είσοδο. Η ανταπόκριση του κοινού, που υπήρξε και πάλι εξαιρετικά μεγάλη και θερμή, καθιερώνει το SummERTime ως ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός για ολόκληρη την Αθήνα. 
summertime 12 7
Παράλληλα:
Την Παρασκευή τα τμήματα Παραδοσιακών χορών του Πολιτιστικού και Αθλητικού  Οργανισμού  του Δήμου Αγίας Παρασκευής ΠΑΟΔΑΠ παρουσίασαν την εξαιρετική δουλειά τους στην πλατεία του Αϊ Γιάννη και καταχειροκροτήθηκαν, όπως και ο δάσκαλος τους Μαν. Παπαδομαρκετάκης, από τον πολύ κόσμο που απόλαυσε χορευτές και το μουσικό σχήμα «Κάντια Μάνα" που τους συνόδευσε. Στη γιορτή χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Γ. Σταθόπουλος και ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτ.  Παπαμιχαήλ  και μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν η  Δημ. Σύμβουλος Στ. Ψύλλα,  η πρ. Αντιδήμαρχος  Κ. Μοσχονά κ.α.
 paodap p h
Το Σάββατο ο Σύλλογος Κατοίκων  Κοντοπεύκου και ο ΠΑΟΔΑΠ διοργάνωσαν το «6ο Πανηγύρι στις κάτω Γειτονιές» στην πλατεία Μελίνας Μερκούρη, όπου ο πολύς κόσμος  που συμμετείχε διασκέδασε και χόρεψε ως αργά με ζωντανή μουσική από τους Μ. Παπαδομαρκετάκη, Στ. Τζανέτη, Δ. Μαρινόπουλο, Ν. Βενετάκη και  Ε. Βλάσση.
 6o panigiri k g
Η συνέχεια των βραδιών πολιτισμού στην Αγία Παρασκευή δίνεται σήμερα στις 8:30 μμ στον κήπο της ΕΡΤ με τη μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού Πίτσα Παπαδοπούλου και δύο εκφραστικές ερμηνεύτριες της νεότερης γενιάς, τη Λένα Αλκαίου και τη Ζωή Παπαδοπούλου, σε μια μουσική βραδιά με τίτλο «Το τραγούδι πάνω απ’ όλα».
 summertime pitsa papad
Δημ/ση :  4/7/2016 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software