Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟY «ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΤΣΗΣ» (πρ. Σπυρούδη)

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟY «ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΤΣΗΣ» (πρ. Σπυρούδη)

st kotsisΕγκρίθηκε την Πέμπτη 30/6/2016 από το Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α) της Π.Ε.  Βορείου Τομέα Αθηνών, μετά από τρίωρης διάρκειας συνεδρίαση, η τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Αγίας Παρασκευής και ο καθορισμός όρων δόμησης για το Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Στ.Κώτσης.
Η πρόταση του Δήμου, όπως είχε εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο το 2006 και όπως συμπληρώθηκε το 2013 μετά την εκδίκαση των ενστάσεων με την ενίσχυση της αναψυχής εκτός από τις πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες, έγινε πλήρως αποδεκτή από το Συμβούλιο, χωρίς καμία τροποποίηση ή περιορισμό, όπως είχε ήδη γίνει αποδεκτή και από τη Διεύθυνση Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Αττικής. Τον Δήμο μας εκπροσώπησαν η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ελισάβετ Πετσατώδη και η Προϊσταμένη του Τμήματος Αστικού Σχεδιασμού Αλεξάνδρα Παλαμάρη, προκειμένου να εισηγηθούν σχετικά στο Συμβούλιο και να δώσουν διευκρινίσεις στα ερωτήματα που τέθηκαν.
Η έγκριση του Συμβουλίου είναι το τελευταίο καθοριστικό στάδιο πριν την έκδοση της σχετικής Υπουργικής Απόφασης και τη δημοσίευσή της σε Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης (ΦΕΚ).
Η τροποποίηση του εγκεκριμένου Ρυμοτομικού Σχεδίου της πόλης μας για τον καθορισμό των όρων δόμησης στο Πάρκο «Στ. Κώτσης» είναι καθοριστικής σημασίας θετική εξέλιξη για τον Δήμο μας, καθώς είμαστε πλέον σε θέση να εκπονήσουμε τις απαραίτητες μελέτες και να υλοποιήσουμε έργο για την αξιοποίηση, την περιβαλλοντική αναβάθμιση και την προστασία του πρώην στρατοπέδου με στόχο την πλήρη ένταξή του στην πολιτιστική και αθλητική ζωή και καθημερινότητα της πόλης και των κατοίκων της.
 
Δημ/ση :  1/7/2016 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software