ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΕΧΝΗΣ

e t en3Τα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης Ενηλίκων με διοργανωτές τα Εργαστήρια Τέχνης του Πολιτιστικού - Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) έγιναν χθες Δευτέρα 13 Ιουνίου στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Στ.Κώτσης (στο Πέτρινο κτίριο).
Στην Έκθεση παρουσιάστηκαν έργα των 352 μαθητών από τα τμήματα της Ζωγραφικής, Γλυπτικής, Ψηφιδωτού, Αγιογραφίας, Χαρακτικής, Φωτογραφίας, Video Art, Αργυροχρυσοχοϊας, προετοιμασίας για την ΑΣΚΤ και Αρχιτεκτονικού  σχεδίου.
Στην έκθεση, που εγκαινίασε ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτήρης Παπαμιχαήλ, ο Δημοτικός Σύμβουλος  Γ. Μυλωνάκης, ο τ. πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ  Β. Σάρκουλας, η πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος των Σπουδαστών των Εργαστηρίων  Νικ. Μπελεχρή και Γ. Κωφοπούλος καθώς και εκ μέρους των Καθηγητών ο καθηγητής γλυπτικής  Σ. Σάρρος.
Παραβρέθηκαν επίσης η αντιπρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Δημ. Σύμβουλος Μ. Κοντοπούλου, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Τ. Σερκεδάκης, το μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ Δ. Καφατάκης, ο πρ. πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Δ. Σκουλάς, η πρ. πρόεδρος της Δημ. Βιβλιοθήκης Κ. Φλατσούση και πάρα πολύς κόσμος.
Η έκθεση θα διαρκέσει  μέχρι και την Παρασκευή 24 Ιουνίου, από τις 3:00μμ έως τις 8:30μμ. Μην τη χάσετε.
 erg t enil 2016
Δημ/ση : 14/6/2016