Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΕΧΝΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΕΧΝΗΣ

e t en3Τα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης Ενηλίκων με διοργανωτές τα Εργαστήρια Τέχνης του Πολιτιστικού - Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) έγιναν χθες Δευτέρα 13 Ιουνίου στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Στ.Κώτσης (στο Πέτρινο κτίριο). 
Στην Έκθεση παρουσιάστηκαν έργα των 352 μαθητών από τα τμήματα της Ζωγραφικής, Γλυπτικής, Ψηφιδωτού, Αγιογραφίας, Χαρακτικής, Φωτογραφίας, Video Art, Αργυροχρυσοχοϊας, προετοιμασίας για την ΑΣΚΤ και Αρχιτεκτονικού  σχεδίου.
Στην έκθεση, που εγκαινίασε ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτήρης Παπαμιχαήλ, ο Δημοτικός Σύμβουλος  Γ. Μυλωνάκης, ο τ. πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ  Β. Σάρκουλας, η πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος των Σπουδαστών των Εργαστηρίων  Νικ. Μπελεχρή και Γ. Κωφοπούλος καθώς και εκ μέρους των Καθηγητών ο καθηγητής γλυπτικής  Σ. Σάρρος. 
Παραβρέθηκαν επίσης η αντιπρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Δημ. Σύμβουλος Μ. Κοντοπούλου, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Τ. Σερκεδάκης, το μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ Δ. Καφατάκης, ο πρ. πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Δ. Σκουλάς, η πρ. πρόεδρος της Δημ. Βιβλιοθήκης Κ. Φλατσούση και πάρα πολύς κόσμος.
Η έκθεση θα διαρκέσει  μέχρι και την Παρασκευή 24 Ιουνίου, από τις 3:00μμ έως τις 8:30μμ. Μην τη χάσετε.
 erg t enil 2016
Δημ/ση : 14/6/2016 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software