ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

| Νέα του Δήμου
seminaro n k dΔύο νέα εκπαιδευτικά σεμινάρια για Δημοτικούς υπαλλήλους, με αντικείμενο τη Νομιμότητα και τη Διαφάνεια στη Δημόσια Διοίκηση και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, υλοποιεί ο Δήμος Αγίας Παρασκευής μέσω του  Ινστιτούτου Επιμόρφωσης (ΙΝΕΠ), στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. 
Τα πρώτο σεμινάριο ξεκίνησε σήμερα 13/6 και θα διαρκέσει έως και τις 17/6 και το δεύτερο θα ξεκινήσει στις 4/7 και θα διαρκέσει έως και τις 8/7.   
Υπενθυμίζουμε ότι η Δημοτική αρχή  αποδίδοντας ιδιαίτερη σημασία στην εκπαίδευση υπαλλήλων έχει υλοποιήσει και υλοποιεί  σειρά προγραμμάτων μέσω του  Ινστιτούτου Επιμόρφωσης (ΙΝΕΠ), του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) κ.α. με στόχο να εξυπηρετείται ταχύτερα ο Δημότης και να υπάρχει εξοικονόμηση πόρων για το Δήμο με τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών και τη μείωση της γραφειοκρατίας. 
 
Δημ/ση : 13/6/2016 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software