ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ

Ekth ts mpΕγκαινιάστηκε χθες Δευτέρα 9/5 από το Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο η εξαιρετικά ενδιαφέρουσα έκθεση φωτογραφίας του Τσακιριάν Μπερτς με ντοκουμέντα από την Γερμανική κατοχή, που διοργανώνουν  ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και ο Πολιτιστικός και  Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ),
τιμώντας τη μέρα αντιφασιστικής νίκης των λαών με την άνευ όρων παράδοση της Ναζιστικής Γερμανίας στις συμμαχικές δυνάμεις (9 Μαΐου 1945). 
Η έκθεση, η οποία γίνεται στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Στ.Κώτσης (Θεμιστοκλέους και Σπάρτης 1) στο «Πέτρινο» και θα διαρκέσει έως τις 15 Μαΐου, (καθημερινές 15:00-20:30,  Σάββατο 10:00-13:30 & 17.00-20.30 και Κυριακή 10:00-13:30), είναι έκθεση τιμής και σεβασμού στη μνήμη όσων υπέστησαν τη βαναυσότητα της κατοχής και όσων αγωνίστηκαν για τον  αέρα της λευτεριάς και τη μεγάλη νίκη των λαών.
Τα εγκαίνια προλόγισε ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτ. Παπαμιχαήλ και ακολούθησαν χαιρετισμοί του πρ. Δημάρχου Λεον. Χατζηανδρέου, του Δημοτικού Συμβούλου Ανδρ. Γκιζιώτη και του Τσ. Μπέρτς. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, οι Αντιδήμαρχοι Παν. Γκόνης και  Κ. Χατζηανδρέου, οι Δημ. Σύμβουλοι Μαργ. Δημητρίου-Καβρουδάκη (πρόεδρος ΠΑΙΣΔΑΠ), Δημ.  Κονταξής, Στελ. Ψύλλα, Εφ. Καψοκεφάλου και Σωτ.  Ησαίας, κ.α.
 Ekthesi Ts Mperts
Δημ/ση : 10/5/2016

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software