ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΣ 10ης ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

10 ms lixi1Με μια μεγάλη γιορτή  μοντέρνων και παραδοσιακών χορών  από τα Σχολεία της Αγίας Παρασκευής αλλά και το Μουσικοκινητικό Εργαστήρι για ΑμεΑ του Δήμου,
που την παρακολούθησε πλήθος κόσμου, έπεσε η αυλαία της εξαιρετικά πετυχημένης 10ης  Συνάντησης Μαθητικής Δημιουργίας την  Παρασκευή 22 Απριλίου, στην Κεντρική πλατεία της πόλης.
Η 10η  Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας, η οποία φέτος ήταν αφιερωμένη στην Ειρήνη, την Αλληλεγγύη και τους Πρόσφυγες εντυπωσίασε με το πλήθος και την ποιότητα των εκδηλώσεων (32 θεατρικές και  μουσικοχορευτικές χορευτικές παραστάσεις και χορωδίες όπως και 18 εκθέσεις εικαστικών, από 2.000 Μαθητές) τον  κόσμο που τις παρακολούθησε πλημυρίζοντας τα θέατρα του 2ου  ,  3ου και 5ου  Γυμνασίου και καταχειροκροτώντας τα παιδιά της πόλης.
Όλοι όσοι εργάστηκαν για την επιτυχία αυτής της γιορτής (Μαθητές, Εκπαιδευτικοί, Ένωση Συλλόγων γονέων, Υπεύθυνοι του Δήμου, Σύλλογοι γονέων, Καλλιτεχνικοί φορείς του Δήμου και όλοι όσοι στήριξαν την υλοποίηση της) αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων μας και  δίνουν ραντεβού για του χρόνου.
 10ms lixi
Δημ/ση : 25/4/2016