Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

phs3sΜέσα σε κατανυκτική  ατμόσφαιρα  πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 20 Απριλίου στον κατάμεστο Ναό του Προφήτη Ηλία Αγίας Παρασκευής η εξαιρετική πασχαλινή
θρησκευτική συναυλία που διοργάνωσαν ο Δήμος Αγίας Παρασκευής  και ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ), με τη Χορωδία της Εμπορικής Τράπεζας υπό την διεύθυνση του Σταύρου Μπερή, τη Μεικτή Χορωδία Ενηλίκων του Δήμου Αγίας Παρασκευής υπό την διεύθυνση του Χρήστου Κουτσονίκα, την Κατερίνα Καραμπάτσα στο εκκλησιαστικό όργανο και τον Θεόδωρο Γκούμα στην ανάγνωση  κειμένων. Οι χορωδίες ερμήνευσαν έργα των Πολυκράτη, Τριάντη, Κατακουζηνού, Παπαποστόλου, Χριστόφ, Λομάκιν, Ραμίρεζ, Γκουνό, Τσαϊκόφσκι και Βιβάλντι.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ι. Σταθόπουλος, ο Πατήρ Σταύρος Γούλας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ, Βλάχος, ο πρ. Δήμαρχος Βασ. Ζορμπάς ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτ. Παπαμιχαήλ, η Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Μαργ. Δημητρίου-Καβρουδάκη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ. Κονταξής, Ε. Καψοκεφάλου και Κ. Κρητικίδης, η πρ. Αντιδήμαρχοι Μ. Μουχτούρη και Κ. Μοσχονά, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων κ.α. 
 phs 20 4 16
Δημ/ση : 21/4/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software