ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΠΑΡΑΔOΣΗ ΣΑΚΙΔΙΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ

pth parΜε την παράδοση των σακιδίων στα προσφυγόπουλα στον καταυλισμό του Σκαραμαγκά την Τρίτη 19/4 ολοκληρώθηκε η καμπάνια «Πιάσε το Χέρι μου» που διοργάνωσαν οι Δήμοι Αγίας Παρασκευής και Χαλανδρίου σε συνεργασία με την «Εφημερίδα των Συντακτών», την «Αλληλεγγύη για Όλους» και το Δίκτυο μεταναστριών στην Ελλάδα «Μέλισσα».
Τα 500 σακίδια με είδη πρώτης ανάγκης, γραφική ύλη και παιχνίδια, που είχαν γεμίσει οι μαθητές της Αγίας Παρασκευής και γονείς τους στη διάρκεια της καμπάνιας, παρέδωσαν στα προσφυγόπουλα μέσα σε μια εξαιρετικά συγκινητική ατμόσφαιρα 45 μαθητές από το 1ο και το 3ο Λύκειο της πόλης που επισκέφτηκαν τον προσφυγικό καταυλισμό συνοδευόμενοι από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού  Παν. Γκόνη, τον Πρόεδρο της Β' βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Βασ. Τραυλό, την Πρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Ε. Ματιάτου-Χατζοπούλου και τα μέλη του ΔΣ Γ. Κρητικίδη και Μ. Ριζκ όπως και τους συνοδούς καθηγητές Χ. Ασημακόπουλο και Ν. Πάλμο.  
Το «μάθημα ζωής και εμπειρίας» που πήραν οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετείχαν στην αποστολή στο Σκαραμαγκά θα το μεταφέρουν την Παρασκευή 22 Απριλίου στη  γιορτή λήξης της 10ης Συνάντησης Μαθητικής Δημιουργίας στην Κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής στις 6:00μμ.
 pth paradosi
Δημ/ση : 21/4/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software