Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: «ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ...ΠΑΝΤΡΕΜΑΤΑ»

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: «ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ...ΠΑΝΤΡΕΜΑΤΑ»

apokriatika padremata tΣυνεχίζονται την ερχομένη Κυριακή 6/3/2016 οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Αγία Παρασκευή που διοργανώνει  ο Δήμος  με τη συμμετοχή των Νομικών του προσώπων και των Συλλόγων και φορέων της πόλης.


Στις 10:00 το πρωί και ως τη 1:00 το μεσημέρι στο κλειστό Γυμναστήριο Αγίας Παρασκευής (Νότου και Αιγαίου Πελάγους) θα γίνει το Μασκέ Παιδικό Πάρτι των Παιδικών Σταθμών-ΠΑΙΣΔΑΠ.
Από τη 1:30μμ η Πλατεία Αγίας Παρασκευής, θα υποδέχεται με αποκριάτικα τραγούδια από όλη την Ελλάδα τα σόγια, τους συμπεθέρους, τους κουμπάρους, το γαμπρό, τους αντίζηλους και τη νύφη που θα φτάσει με άμαξα στις 2:00μμ   για τα «ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ...ΠΑΝΤΡΕΜΑΤΑ». Το γάμο θα ακολουθήσουν  γαϊτανάκια, χοροί, έθιμα και δρώμενα από όλη την Ελλάδα, κλοπή της νύφης, κρέμασμα της γριάς, αερόστατα, φανός και φυσικά κεράσματα και γλέντι για όλους.   Στη ζωντανή μουσική το συγκρότημα του Δημήτρη Μωραίτη και η Φιλαρμονική του Δήμου Αγίας Παρασκευής, υπό την διεύθυνση του Φώντα Τζανίνη.             
Συμμετέχουν:  
Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου-ΠΑΙΣΔΑΠ, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός-ΠΑΟΔΑΠ, η Δημοτική Βιβλιοθήκη, η Ένωση Εμπόρων-Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής-ΕΝΕΒΑΠ, ο Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ “Χελιδόνι”, η Ένωση Συλλόγων Γονέων Αγ. Παρασκευής, ο Καταναλωτικός μη κερδοσκοπικός Συνεταιρισμός “Πανδώρα”, ο Περιβαλλοντικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Κοντοπεύκου - Παραδείσου – Πευκακίων, ο Σύλλογος Κατοίκων Τσακού, ο Σύλλογος Κατοίκων Πευκακίων “Η Αναγέννηση”, η Επιτροπή Κατοίκων Κοντοπεύκου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρητών και Φίλων Κρήτης, ο Σύλλογος Αρκάδων “Θ. Κολοκοτρώνης”, ο Σύλλογος Ηπειρωτών “Ο Πύρρος”, ο Σύλλογος Μεσσηνίων “Ο Αριστομένης”, ο Σύλλογος Επτανησίων “Τα Ιόνια”, το Λύκειο Ελληνίδων, οι Κορύβαντες, οι Χοροταξιδευτές, το Dance Club, το Δίκτυο Ανταλλαγής και Αλληλεγγύης, το Δίκτυο Εθελοντών, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, η Τοπική Εφορία Προσκόπων και ο Σύλλογος Ζωοφίλων Αγ. Παρασκευής.
Οι γιορτή θα ολοκληρωθεί με τα Παραδοσιακά Κούλουμα την Καθαρά Δευτέρα, που οργανώνει ο  Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός-ΠΑΟΔΑΠ.

Ημ/νία Δημ/σης : 1/3/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software