ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΘΗΡΙΩΔΙΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

den l

Έγιναν χθες από τον Υπουργό ΥΠΟΜΕΔΙ Χρήστο Σπίρτζη τα εγκαίνια της έκθεσης «ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΩ..…Μία εικόνα χίλιες λέξεις». Στην ειδική τελετή που έλαβε χώρα στο Ζάππειο Μέγαρο παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος.
Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 29 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου 2016. Το φωτογραφικό υλικό της, εκτίθεται στο Ζάππειο Μέγαρο και σε εννέα σταθμούς του Μετρό. Σημειώνουμε ότι υλικό αντίστοιχο του Ζαππείου εκτίθεται από χθες και στο σταθμό της οδού Αγίας Παρασκευής όπως και στους σταθμούς Ελληνικό, Άγιος Δημήτριος, Σύνταγμα, Μοναστηράκι, Εθνική Άμυνα, Άγιος Αντώνιος, Περιστέρι και Αιγάλεω με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Στόχος της έκθεσης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση είναι «να τοποθετηθεί ένας νοητός μεγεθυντικός φακός στις θηριωδίες, οι οποίες διεπράχθησαν κατά την περίοδο της γερμανικής κατοχής και να αναδειχθούν οι άγνωστοι ήρωες που υπέστησαν τη γερμανική βαναυσότητα». Είναι «μία έκθεση τιμής και σεβασμού στη μνήμη του δικού μας παππού, της δικής μας γιαγιάς, του δικού μας πατέρα, μάνας, αδελφού, συγγενή. Του δικού μας γνωστού και άγνωστου Έλληνα, της γνωστής και άγνωστης Ελληνίδας που μαρτύρησαν για τον αέρα της λευτεριάς».
Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
Με την συμπαράσταση του Ομίλου ΟΑΣΑ Α.Ε και τη συνεργασία της ΣΤΑΣΥ Α.Ε.
Με την αιγίδα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας και της Παγκρήτιας Ένωσης.

ΠΡΟΒΟΛΗ

 

Ημ/νία Δημ/σης : 1/3/2016

 

 


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software