Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΓΝΙΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΜΕΑ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΓΝΙΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΜΕΑ

pita amea 16Την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2015  η Παιγνιοθήκη Αγίας Παρασκευής και το Μουσικοκινητικό Εργαστήρι για ΑμεΑ
έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίττα τους σε μια γιορτή που διοργάνωσε η ομάδα εθελοντριών  της Παιγνιοθήκης  με επικεφαλής την πρόεδρο  κ. Λούκρη Χατζηνικολάου στο χώρο των ΑμεΑ στο πάρκο «Σταύρος Κώτσης». 
Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος στο χαιρετισμό του ανακοίνωσε ότι ο Δήμος οργανώνει φύτευση μικρών δένδρων στο οικόπεδο της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ) στα Πευκάκια τη ερχόμενη Παρασκευή 29/1ου  στις 9:00π.μ. και ότι η τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου για τον χαρακτηρισμό του οικοπέδου ως χώρου Πρόνοιας-ΣΥΔ Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ)  θα ολοκληρωθεί σύντομα με τη δημοσίευση σχετικής απόφασης του Υπουργείου  Περιβάλλοντος  και Ενέργειας στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης (ΦΕΚ).  Ενημέρωσε επίσης για την πρόσληψη από τις 22/1 εργοθεραπευτή, καθηγητή μουσικής, κοινωνικού λειτουργού, ψυχολόγου και γυμναστή για τις ανάγκες των ΑμεΑ και κάλεσε όλα τα παιδιά με επικεφαλής τη Β. Ιωάννου στις γιορτές των Απόκρεω.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, οι Αντιδήμαρχοι Ελισ. Πετσατώδη και Ι. Σιδέρης οι Δημ. Σύμβουλοι  Ζ. Φωτεινού, εντεταλμένη για τα Δημ. Ιατρεία και το Μ.Σ.Κ. Εργαστήρι ΑμεΑ, Β. Ζορμπάς και Β. Γιαννακόπουλος πρ. Δήμαρχοι, και Σωτ. Ησαϊας,  η πρ. Αντιδήμαρχος Γ. Μουχτούρη, η πρόεδρος της Παιγνιοθήκης της Ελλάδος  Μ. Μπότση,  η πρόεδρος του συλλόγου Συλλόγου Γονέων ΑμεΑ «Το χελιδόνι» Ε. Βασιλειάδη,  εργαζόμενοι της κοινωνικής υπηρεσίας, μέλη  από την ημιαυτόνομη διαβίωση  «Το Πέταγμα» και οι συνοδοί τους όπως και πολλοί γονείς.  
 
Ημ/νία Δημ/σης : 25/1/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software