ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

| Νέα του Δήμου
inta12
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
 
•Παρασκευή 22 Ιανουαρίου-5:00μμ, στο Β τμήμα ΚΑΠΗ (Μπουμπουλίνας 15, Τσακός), ιατρική ομιλία με θέμα: «Τα ορθοπεδικά προβλήματα της 3ης  Ηλικίας» από τον ορθοπεδικό  Δ Μαντζιάρα  και το γενικό χειρούργο Φ Αρχοντοβασίλειο.     
•Δευτέρα 25 Ιανουαρίου-5:00μμ, στο Α ΚΑΠΗ (Γούναρη 30), διαδραστική ομιλία με θέμα: «Άνοιες – Alzheimer» από τον εθελοντή Νευρολόγο Ιατρό του Δημοτικού Ιατρείου Ν. Ανδρονά, επιστημονικό συνεργάτη Β’ Νευρολογικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών.  Στο τέλος της ομιλίας θα δοθεί δυνατότητα σε όποιον ενδιαφέρεται να κλείσει ατομικό ραντεβού για εξέταση σε δεύτερο χρόνο στο Δημοτικό Ιατρείο από το Νευρολόγο και να κάνει τη δοκιμασία (τεστ) γνωσιακών λειτουργιών.
•Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, περίπατος στον Ωρωπό για γλέντι και χορό. Το γεύμα είναι φιξ (συμπεριλαμβάνει πρώτο πιάτο, σαλάτα-τυρί, κυρίως φαγητό με κρέας ή ψάρι και χύμα κρασί). Αναχώρησης: 11:00πμ από την πλατεία Αγ. Παρασκευής  (επί της Μεσογείων) και από την πλατεία Τσακού και επιστροφή περίπου τις 5:00μμ. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 8:00πμ.
•Παρασκευή 29 Ιανουαρίου-5:00μμ στο Β τμήμα ΚΑΠΗ  θα πραγματοποιηθούν ειδικά τεστ για τον έλεγχο μνήμης από το νευρολόγο ιατρό Ν. Ανδρονά 
 
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 
 
• Τρίτη 2 Φεβρουαρίου-11:00πμ, στο Β τμήμα ΚΑΠΗ(Μπουμπουλίνας 15, Τσακός), θα πραγματοποιηθεί καρδιογράφημα από τον καρδιολόγο ιατρό Κ. Μοσχοβίτη.  
•Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου-8:00 – 9:00πμ, στο Α τμήμα ΚΑΠΗ (Γούναρη 30) εξέταση σακχάρου αίματος για προληπτικό έλεγχο. Όσοι ενδιαφέρονται, κατά την εξέταση παρακαλούνται να είναι νηστικοί.
•Τρίτη 9 Φεβρουαρίου και ώρα 10:30πμ, στο Α τμήμα ΚΑΠΗ, ομιλία με θέμα: «Ιός της γρίπης: πρόληψη και θεραπεία» από την εθελόντρια Ιατρό Πνευμονολόγο του Δημοτικού Ιατρείου κ.  Α. Μπιρμπάκου.
•Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου παρακολούθηση της θεατρικής κωμωδίας «Μου λες αλήθεια» στο θέατρο ΚΑΠΠΑ στην Κυψέλη, με το Σπ. Παπαδόπουλο, τον Τ. Παπαματθαίου, κ.ά. Αναχώρηση: 5:30μμ από την πλατεία Αγ. Παρασκευής (στο δημοτικό πάρκινγκ) και από την πλατεία Τσακού. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 8:00πμ
•Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου -11:00πμ στο Α τμήμα ΚΑΠΗ, προβολή της ταινίας Peppermint με τους Γ. Χωραφά, Ά. Λούλου, κ.ά. στα πλαίσια μιας νέας ενότητας που ξεκινάει στο ΚΑΠΗ, αυτή των προβολών ταινιών και ντοκιμαντέρ.
 
Ημ/νία Δημ/σης : 22/1/2016
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software