ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΧΩΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

pr endH Δημοτική Αρχή Αγίας Παρασκευής είναι αποφασισμένη να λύσει το μακροχρόνιο πρόβλημα ανυπαρξίας χώρου πολιτισμού,
ώστε στο κέντρο της πόλης μας να υπάρχει αίθουσα και χώροι κάθε είδους πολιτιστικών δραστηριοτήτων για τους Συλλόγους και τον Δήμο, κάτι που επιδιώχθηκε και παλαιότερα χωρίς θετική κατάληξη. 
Έτσι εισηγήθηκε την με αρ. 382/2015  Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου σύμφωνα με την οποία ο Δήμος εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για αγορά συγκεκριμένου ακινήτου με χρήση κινηματογράφου. Παρότι έχει ήδη προηγηθεί διερεύνηση για την ύπαρξη ακινήτου όπως και εκτίμηση της αξίας συγκεκριμένου χώρου από Ορκωτό εκτιμητή, ο Δήμος δημοσίευσε την Πέμπτη 31-12-2015 πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προκειμένου να διαπιστωθεί η ύπαρξη  κατάλληλων και πρόσφορων ακινήτων με χρήση κινηματογράφου, εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου και ειδικότερα στην εγγύτερη περιοχή της Κεντρικής πλατείας Αγίας Παρασκευής. 
Με την πρόσκληση, που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.agiaparaskevi.gr/~agiapara/portal/index.php/efimerida-ypiresias/prokirykseis/2533-31-12-15, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι  ιδιοκτήτες να εκδηλώσουν ενδιαφέρον με αίτησή τους και με τα απαραίτητα συνοδευτικά στοιχεία μέχρι την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016, στο πρωτόκολλο του Δήμου, Λ. Μεσογείων 415-417, 15343, Αγία Παρασκευή. 
 
 
 
Ημ/νία Δημ/σης : 4/1/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software