ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ Α.Ε.Α.Π-ΒΟΛΕΪ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

| Νέα του Δήμου
voley
Ο Δήμαρχος Γιάννης Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος συγχαίρει θερμά την  Αθλητική Ένωση Αγ. Παρασκευής-Α.Ε.Α.Π. για τη διοργάνωση (με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Πετοσφαίρισης Αθηνών & Ανατολικής Αττικής-ΣΥΔΠΕ Α.Α.Α.),  του 9ου διήμερου τουρνουά βόλεϊ  «Φανούρης Αγάθος»  που έγινε το Σαββατοκύριακο 2&3 Ιανουαρίου στο κατάμεστο από φιλάθλους κλειστό γήπεδο της οδού Νότου.  
Στα πλαίσια του τουρνουά στη μνήμη  του Φανούρη Αγάθου,  αθλητή Βόλεϊ του Σωματείου, Υπαλλήλου του Δήμου και Διαιτητή Βόλεϊ στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, διεξήχθηκαν το Σάββατο αγώνες 4 ομάδων Παγκορασίδων και την Κυριακή δύο σημαντικές φιλικές αναμετρήσεις. Στην πρώτη η Γυναικεία Ομάδα της Α.Ε.Α.Π. η οποία αγωνίζεται στην Α2 αντιμετώπισε την Εθνική Ομάδα Γυναικών των Ενόπλων Δυνάμεων και στη δεύτερη η Αντρική ομάδα της Α.Ε.Α.Π. που αγωνίζεται στη Β’ Εθνική βρέθηκε απέναντι  στη θρυλική Εθνική Ομάδα Ανδρών του 1986-1987 που έφερε την πρόκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα το 1986 και στη συνέχεια κατέκτησε την 3η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γάνδη το 1987. Ακολούθησε  απονομή  μεταλλίων στους αθλητές από τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο, τον πρόεδρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου-ΠΑΟΔΑΠ Σωτήρη Παπαμιχαήλ και τον αντιπρόεδρο της  Α.Ε.Α.Π. Θανάση Δημακόπουλο. 
 Τα έσοδα των αγώνων διατέθηκαν για τη στήριξη του Οργανισμού το «Χαμόγελο του Παιδιού».
 
Ημ/νία Δημ/σης : 4/1/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software