ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΚΑΤΙ ΞΕΧΑΣΕ Ο πρ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ

stath1Η ανακοίνωση του πρώην Δημάρχου στην οποία εκφράζει τη διαφωνία του με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου περί έγκρισης αγοράς ακινήτου στην οδό Γούναρη ως χώρο πολιτιστικών δραστηριοτήτων
του Δήμου Αγ. Παρασκευής, πέραν μιας σειράς ανακριβειών που περιέχει, αποκρύπτει την εξής λεπτομέρεια (!) που αφορά τον ίδιο: Ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Ι. Σταθόπουλος δέχθηκε προ 20ημέρου τηλεφωνική κλήση από τον Β. Ζορμπά με μοναδικό θέμα την επιθυμία του πρ. Δημάρχου για απόκτηση-αγορά του συγκεκριμένου ακινήτου. Αναρωτιόμαστε αν ο Β. Ζορμπάς έχει ξεχάσει αυτή του την ενέργεια. 
Επί της ουσίας του θέματος έχουμε ήδη ενημερώσει ότι ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, παρότι έχει ήδη προηγηθεί διερεύνηση για την ύπαρξη ακινήτου σε μικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης, όπως και εκτίμηση της αξίας του ακινήτου από Ορκωτό εκτιμητή, θα προβεί και σε ειδική πρόσκληση ενδιαφέροντος μετά την αποδοχή πρότασης Δημοτικού Συμβούλου της Αντιπολίτευσης.
Σε κάθε περίπτωση η σημερινή Δημοτική Αρχή είναι αποφασισμένη να λύσει το μακροχρόνιο πρόβλημα ανυπαρξίας χώρου πολιτισμού, ώστε να αποκτηθεί στο κέντρο της πόλης μας αίθουσα και χώροι κάθε είδους πολιτιστικών δραστηριοτήτων για τους Συλλόγους και τον Δήμο.  
 
                                                                                                    Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
                                                                                                      ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
 
Ημ/νία Δημ/σης : 21/12/2015

 

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software