Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΡΔΙΟΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ ΚΑΙ Α΄ΒΟΗΘΕΙΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΡΔΙΟΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ ΚΑΙ Α΄ΒΟΗΘΕΙΩΝ

karpa aΕκπαιδευτικό σεμινάριο πρόληψης για την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και τις Α΄ Βοήθειες πραγματοποιήθηκε,
υπό την αιγίδα του Δήμου Αγίας Παρασκευής, από εκπαιδευτική ομάδα του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) αποτελούμενη από τους Αθ. Κυριαζή, Ι. Καρούτσου, Αθ. Ντιντίφα, Εμ.  Λουπάση, Φ. Πουλίκο και Παντ. Παντολέων το  Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στο 2ο Γυμνάσιο. 
Το σεμινάριο, το οποίο παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, η  Εντεταλμένη Δημ. Σύμβουλος για θέματα Εθελοντισμού Χρ. Κολώνια και αρκετοί συμπολίτες μας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον,  εντάσσεται στις  παρεμβάσεις εκπαίδευσης και πρόληψης της  «Πανελλήνιας Εβδομάδας Εκπαίδευσης και Πρόληψης», η οποία θεσμοθετήθηκε ως ελάχιστος φόρος τιμής προς τους ιατρούς, τους διασώστες και τους νοσηλευτές του ΕΚΑΒ που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος και στοχεύει τόσο στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών σχετικά με την πρόληψη των ατυχημάτων και των τραυματισμών, όσο και στην παροχή βασικών γνώσεων για την υποστήριξη των ζωτικών λειτουργιών.
 
 
Ημ/νία Δημ/σης : 21/12/2015

 

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software