ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΜΕΙΩΣH ΤΕΛΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΦΩΤΙΣΜΟΥ-ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

| Νέα του Δήμου
dimotika teliΣυνεπείς στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις προχωρήσαμε
πέρυσι σε μειώσεις στα τέλη Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού για το 2015, 6% για οικίες,  καταστήματα από 60 τμ και άνω, ιδιωτικά σχολεία, ιδιωτικές κλινικές και μη  στεγασμένους χώρους και κατά 15% για καταστήματα έως 60 τμ. και φέτος. Συνεχίζουμε και για το 2016 τις μειώσεις αυτές. 
Συγκεκριμένα μειώνουμε 3% τα τέλη για οικίες,  καταστήματα, ιδιωτικά σχολεία και ιδιωτικές κλινικές για το 2016 και ταυτόχρονα εφαρμόζουμε επιπλέον ιδιαίτερα Κοινωνικά μέτρα: 
Απαλλάσσουμε εντελώς, με εισοδηματικά κριτήρια, από ανταποδοτικά τέλη  Μακροχρόνια Άνεργους, Άπορους, Πολύτεκνους, Άτομα με αναπηρία, Τρίτεκνους και Μονογονεϊκές Οικογένειες και 
Μειώνουμε 50% τα τέλη σε νέους επαγγελματίες με επαγγελματική έδρα στο Δήμο Αγίας Παρασκευής.
Όσο θα προχωράει ο σχεδιασμός μας για την διαφοροποίηση του τρόπου διαχείρισης των απορριμμάτων, με έμφαση στην ανακύκλωση και τη μείωση του όγκου τους, θα μας δίνεται η δυνατότητα για περαιτέρω μειώσεις
 
Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής 
Ιωάννης Σταθόπουλος
 
 
Ημ/νία Δημ/σης : 16/11/2015

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software