ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

recyclingH Oμάδα Εθελοντών Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου Αγίας Παρασκευής, με αφορμή την 33η διοργάνωση του Κλασικού Μαραθωνίου,
που θα γίνει την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015 μαζί με τους αγώνες δρόμου 5 και 10 χλμ., καθώς και αυτούς των παιδιών και των Special Olympics Hellas, προσκαλεί όσους και όσες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ως εθελοντές στο πρόγραμμα ανακύκλωσης, με σκοπό να γίνει ακόμα πιο «φιλική προς το περιβάλλον» αυτή η μεγάλη διοργάνωση. 
Την ημέρα του αγώνα σε κάθε σταθμό παροχής βοήθειας στους δρομείς θα υπάρχουν χάρτινοι κάδοι που θα έχουν σακούλες στις οποίες συλλέγονται τα μπουκάλια που μαζεύονται από τον δρόμο. Στους εθελοντές θα διανεμηθούν πλαστικά γάντια μιας χρήσης. Στο τέλος του αγώνα ειδικά οχήματα θα συλλέξουν τις γεμάτες σακούλες και θα τις μεταφέρουν για επεξεργασία και τελική διαλογή σε μονάδα ανακύκλωσης της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης. 
Καλούμε όσους/-ες ενδιαφέρονται να συμβάλλουν σε αυτή μας τη δράση να βρίσκονται 10 η ώρα το πρωί της Κυριακής στη γωνία των οδών Μεσογείων και Ελπίδος (Εθνική Τράπεζα). 
 
 
             ΧΡΥΣΑ ΚΟΛΩΝΙΑ                                                        ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ 
Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος                                            Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
 
  Ημ/νία Δημ/σης : 6/11/2015

 

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software