Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ

am c 1 15 10 15Τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο επισκέφθηκε, στο Δημαρχείο  σήμερα Παρασκευή 23-10-2015, ο Πρόεδρος του Αμερικάνικου Κολλεγίου David Horner συνοδευόμενος από τις Αντιπροέδρους Κλώντια Καρύδη και Ηλιάνα Λαζανά και τη Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών Μαίρη Καραγκούνη.
Στη συνάντηση, όπου συμμετείχε και η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ελισάβετ Πετσατώδη, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος όπως  η  στάθμευση πέριξ του Κολλεγίου, με έμφαση στο πρόβλημα της οδού Γραβιάς (έγινε περιγραφή της μελέτης για αποτροπή παράνομης στάθμευσης και των ειδικών μέτρων που θα εφαρμόσει ο Δήμος για τη μείωση της ταχύτητας των διερχόμενων οχημάτων) και  το σημαντικό έργο των αγωγών  ομβρίων, που χρηματοδότησε και κατασκεύασε το Κολλέγιο σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου  στις οδούς Βορρά, και Ζεφύρων και κοντά στην  οδό Ανατ. Μεσογείου, του οποίου η ωφέλεια διαπιστώθηκε ήδη στις πρόσφατες βροχοπτώσεις. Η Τεχνική Υπηρεσία του Κολλεγίου προτίθεται να παραδώσει μελέτη και για την επέκταση του δικτύου προς την οδό Σπάρτης προκειμένου να την εντάξει ο Δήμος σε δικό του έργο. Έγινε επίσης ενημέρωση γύρω από το Στρατηγικό Σχεδιασμό του Δήμου και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για σύμπραξη σε δράσεις εκπαίδευσης και ενημέρωσης.
Στο τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος προσέφερε στον Πρόεδρο του Κολλεγίου λιθογραφία της Ρ. Σαρελάκου με απεικόνιση της Μονής Αϊ-Γιάννη του Κυνηγού.
 
 
Ημ/νία Δημ/σης : 23/10/2015

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software