ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

| Νέα του Δήμου
athlitismosΗ Δημοτική Αρχή στηρίζει με πολλούς τρόπους τα ερασιτεχνικά Αθλητικά Σωματεία της Αγίας Παρασκευής. Πέραν της ετήσιας επιχορήγησης, που σημειωτέον δεν υπάρχει σε πολλούς Δήμους, σε καθημερινή βάση επιδιώκουμε την αναβάθμιση των Αθλητικών υποδομών της πόλης και σχεδιάζουμε τη δημιουργία καινούργιων.
Ήδη, π.χ. «ζωντανέψαμε» μετά από χρόνια μαρασμού και απαξίωσης την υπόθεση του ξεχασμένου «Κολυμβητηρίου». Στις βασικές μας προτεραιότητες είναι η κατασκευή Προπονητηρίου όπως και η δημιουργία Αθλητικού Κέντρου στον ειδικό χώρο στα Πευκάκια. Επιδιώκουμε, παράλληλα, την αναβάθμιση μικρότερων αθλητικών χώρων που υπάρχουν στην πόλη και στα σχολεία. 
Οφείλουμε, όμως, να διευκρινίσουμε δημόσια, όπως έχουμε ήδη κάνει προφορικά, ότι η παραχώρηση των κλειστών Προπονητηρίων διέπεται από υποχρεωτικούς νομικούς κανόνες. Η προσπάθειά μας οφείλει να υπακούει στο νομικό πλαίσιο που η Πολιτεία έχει θεσπίσει. Αυτή η υποχρέωση, όταν δεν εξυπηρετείται, ενέχει κινδύνους καταλογισμών για το Νομικό Πρόσωπο ευθύνης των χώρων. Τα ιδιαίτερα χαμηλά χρηματικά ποσά που ζητούνται για αυτήν την υπόθεση από τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) διά του Προέδρου του Σωτ. Παπαμιχαήλ είναι επίσης δείγμα στήριξης των Σωματείων.       
Η Δημοτική Αρχή θεωρεί απολύτως καθοριστική τη δράση των ερασιτεχνικών Αθλητικών Σωματείων για το μέλλον της Νεολαίας της Αγίας Παρασκευής –το έχουμε δηλώσει κατά επανάληψη, εκτιμούμε πολύ τη δουλειά τους– και δεν θα σταματήσουμε να τα ενισχύουμε πολύπλευρα.
 
     
        Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
        ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
 
Ημ/νία Δημ/σης : 21/10/2015

 

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software