Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

stathΗ συνεχής προσπάθεια του πρώην Δημάρχου Β. Ζορμπά να «επιβιώσει» στο Δημοτικό τοπίο της Αγίας Παρασκευής με καταγγελίες κατά πάντων αποδεικνύει την αδυναμία του στην παραγωγή πολιτικού λόγου.
Ο αποτυχών (μετά από μια τετραετία) πρ. Δήμαρχος, υβριστής των πάντων στη θητεία του, ο οποίος πρόσφατα χρησιμοποίησε εκφράσεις πεζοδρομίου για το Σωματείο Καθαριότητας, επικαλείται την καταγγελία συνδημότισσας (καταγγελία που όχι μόνο δεν αποκρύψαμε, αλλά εμείς κοινοποιήσαμε), με την οποία έχουμε διευκρινίσει τα πάντα σε πολύ καλό κλίμα και επιλύσαμε την «παρεξήγηση», αποκαθιστώντας το δίκαιο αίτημά της σε συνεργασία με την Πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών.
Δεν θα τον παρακολουθήσουμε ούτε στα ψεύδη ούτε στη δικομανία του. Έχουμε πολλή δουλειά καθημερινά σε όλα τα μέτωπα της πόλης, συνεχίζουμε για 2η χρονιά τις Συνελεύσεις Συνοικιών που ο ίδιος είχε καταργήσει και προχωράμε σε πολλά έργα για την πόλη μας τα επόμενα χρόνια. 
 
 
Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
 
Ημ/νία Δημ/σης : 21/10/2015
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software