Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

AP 6Με λαμπρότητα, σημαιοστολισμό της πόλης, φωταγώγηση των δημοσίων κτιρίων, με παρουσία των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στη Θεία Λειτουργία και περιφορά της Εικόνας στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής και με συμμετοχή πλήθους κόσμου όλων των ηλικιών, γιόρτασε η Αγία Παρασκευή την Πολιούχο της.
Το Σάββατο μετά την περιφορά της Εικόνας ακολούθησε  η καθιερωμένη  εκδήλωση – συναυλία στην πλατεία «Μελίνα Μερκούρη» στο Κοντόπευκο που διοργάνωσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής. Το μουσικό συγκρότημα με το Βασίλη Σαλταγιάννη, την Έφη Καραγιάννη και εξαμελή ορχήστρα καταχειροκροτήθηκε για το μουσικό  ταξίδι  με λαϊκά, ρεμπέτικα, σμυρναίικα, παραδοσιακά και έντεχνα τραγούδια ενταγμένα μαζί σε ένα ποιοτικό διασκεδαστικό πρόγραμμα που παρουσίασε. Οι εκατοντάδες κάτοικοι που συμμετείχαν απόλαυσαν το κέρασμα και το κρασί που πρόσφερε δωρεάν ο Δήμος και χόρεψαν και διασκέδασαν ως αργά τη νύχτα.   
AP 3Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και έκανε σύντομο χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος. Παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του Δ
ημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π. Γαβράς, ο πρ. Δήμαρχος Β. Ζορμπάς, οι Αντιδήμαρχοι Σπ. Παπαγεωργίου, Ι. Σιδέρης και Κ. Χατζηανδρέου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σ. Αϊδίνη, Γ. Λογοθέτης, Σωτ. Παπαμιχαήλ, Στ. Ψύλλα, Σωτ. Ησαΐας  και Αλ. Μουστόγιαννης, πρώην Δημ. Σύμβουλοι, πρόεδροι Συλλόγων, εκπρόσωποι φορέων κ.α.
Σημειώνουμε ότι εφέτος η Κεντρική πλατεία στις οδούς Ηρώων Πολυτεχνείου και Γιαβάση, ήταν για πρώτη φορά χωρίς πάγκους μικροπωλητών και γεννήτριες  με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν άνετα οι πολίτες οι οποίοι και κατέκλυσαν  τα καταστήματα της περιοχής που είχαν μεγαλύτερη κίνηση από άλλες χρονιές.
Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, τέλος ευχαριστεί ιδιαίτερα τις Υπηρεσίες του Δήμου και όλους όσοι δούλεψαν  για τη λειτουργία του Πανηγυριού όπως και την άμεση καθαριότητα των οδών και  πλατειών.  
 
AP 1
 AP 2
AP 4
AP 5
 
 
Ημ/νία Δημ/σης : 27/7/2015

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software