«ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ»: ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ 18-25/10 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

| Νέα του Δήμου
Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής μετέχει στη Διεθνή Συνάντηση Νέων ως παρτενέρ του  «Κέντρου Νεότητας και Πολιτισμού» της Αδελφοποιημένης  με το Δήμο πόλης του Saint-Brieuc  και προσκαλεί   3 νέους  16 έως 18 ετών που φοιτούν σε Δημόσια σχολεία της Αγίας Παρασκευής,  να πάρουν μέρος  στις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Στρασβούργο  18 έως 25 Οκτωβρίου 2015 με θέμα «Οι νέοι έχουν να πουν» Rendez-vous Place du Jeune”.
Στην αποστολή θα μετέχουν και οι δύο νέες που συμμετείχαν στο πρώτο μέρος της δράσης που πραγματοποιήθηκε στο Saint-Brieuc 4 έως 13 Ιουλίου 2015.
Στη δράση μετέχουν νέοι από τη Γαλλία, την Ελλάδα, το Βέλγιο, τη Βοσνία, την Παλαιστίνη, την Τυνησία σε σύνολο περίπου 70 άτομα.
Απαραίτητη προϋπόθεση η γνώση της Γαλλικής Γλώσσας σε επίπεδο τουλάχιστον Β2 .
Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Για πληροφορίες και λεπτομέρειες της δράσης παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την κ. Άννα Στεργίου, Γραμματέα της Επιτροπής Αδελφοποίησης του Δήμου η οποία είναι υπεύθυνη του Προγράμματος και συνοδός των νέων, στο τηλέφωνο 6945 230 450 το αργότερο μέχρι 31/07/2015.-  
Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
 
Ημ/νία Δημ/σης : 24/7/2015

 

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software