ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ

| Νέα του Δήμου

kerΚατόπιν αιτήματος (20 Ιανουαρίου) της Ένωσης Συλλόγων Γονέων για έλεγχο – μέτρηση προσλαμβανόμενης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στα σχολεία της Αγίας Παρασκευής, ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος αντάλλαξε σειρά επιστολών με τον πρόεδρο του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη Πόλεων (ΣΒΑΠ) Γιώργο Κουράση και στις 22/1/2015 ο Σύνδεσμος επανέλαβε, παρουσία εκπροσώπων της Ένωσης, μετρήσεις στα εξής σχολεία:

-       3ο Λύκειο Χρ. Σμύρνης και Πλαταιών

-       3ο Γυμνάσιο Δερβενακίων και Σ. Καράγιωργα

-       4ο Δημοτικό Χίου και Τσιμισκή

-       5ο – 11ο Δημοτικά Ψαρών 11

Είμαστε σήμερα σε θέση να έχουμε επίσημη ενημέρωση των τιμών που κατεγράφησαν στα συγκεκριμένα σχολεία, όπως επίσης και των μετρήσεων που πραγματοποιήθηκαν το Μάιο και τον Ιούνιο του 2014 από τον Σύνδεσμο σε όλα τα Σχολεία και τις Παιδικές Χαρές του Δήμου Αγ. Παρασκευής. Παράλληλα, ο Δήμος Αγ. Παρασκευής προγραμματίζει ειδική εκδήλωση για το θέμα της κινητής τηλεφωνίας, όπως και στήριξη νομικών προσφυγών κατά παρανομιών εκ μέρους εταιρειών.

Επισυνάπτονται οι Εκθέσεις Μετρήσεων του ΣΒΑΠ.

ΜΕΤΡΉΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 2013-2014

4 ΣΧΟΛΕΙΑ

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ

Ημ/νία Δημ/σης : 7/2/2015

 

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software