Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

  • Αρχική
  • ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
  • Περιβάλλον
  • Δελτία Τύπου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ

 best city awards 1O Δήμος Αγίας Παρασκευής  βραβεύτηκε για το Κινητό Πράσινο Σημείο του στα  «Best City Awards»  τα οποία επιβραβεύουν  την καινοτομία και την ποιότητα ζωής στις πόλεις και στα οποία συμμετέχουν  Δήμοι από όλη την Ελλάδα.
 Στην τελετή απονομής, που πραγματοποιήθηκε μέσα σε ενθουσιώδη ατμόσφαιρα τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, απονεμήθηκε στον  Δήμο μας το silver βραβείο στην κατηγορία «Ανακύκλωση και Επαναχρησιμοποίηση»  για την  καινοτόμο  δράση της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος Κινητό Πράσινο Σημείο. Το Κινητό Πράσινο Σημείο είναι ένα ειδικά  διαμορφωμένο όχημα του Δήμου μας, το οποίο επισκέπτεται κεντρικά σημεία της πόλης μας και συλλέγει υλικά προς ανακύκλωση ή επαναχρησιμοποίηση.
best city awards 2Στην τελετή απονομής, που παραβρέθηκαν Δήμαρχοι απ όλη την Ελλάδα, Αυτοδιοικητικά στελέχη, Σύμβουλοι και δημοσιογράφοι,  συμμετείχαν ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Γιάννης Σιδέρης ο οποίος παρέλαβε  το βραβείο, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος Στ. Παναγόπουλος, η Προϊσταμένη του Τμήματος Καθαριότητας Κ. Καπετανάκη και οι εργαζόμενοι Μ. Χάλαρης και Ν. Τζιντάνος
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος  που δίνουν την καθημερινή μάχη για μια καθαρή, φιλική και βιώσιμη Αγία Παρασκευή.
Με σύνθημα «ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ» και κεντρικό μήνυμα «ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ» ο Δήμος καλεί όλους τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής να υιοθετήσουν τη δράση που καταγράφει το ποιοτικό της αποτύπωμα στην καθημερινότητα της πόλης. 
 best city awards 3
Δημ/ση : 26/10/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software