ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

KDBMΗ ανταπόκριση των εκπαιδευόμενων για τα προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Αγίας Παρασκευής ήταν για μια ακόμη φορά ιδιαίτερα θερμή και ο αριθμός των αιτήσεων πολύ μεγάλος. 
Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι τα μαθήματα στο Κέντρο δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη καθώς είμαστε σε αναμονή έγκρισης της ενεργοποίησης του φυσικού αντικειμένου του έργου από το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων. Μόλις δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες, θα ξεκινήσουν τα πρώτα τμήματα εκπαίδευσης.
Υπενθυμίζουμε επίσης ότι η επιλογή των εκπαιδευόμενων για ένταξη σε τμήμα εκπαίδευσης γίνεται με απόλυτη σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης.
Μέχρι την έναρξη των μαθημάτων το Κέντρο θα είναι ανοικτό κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από 17:00 ως 19:00. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-6081604 κατά τις παραπάνω μέρες και ώρες.
 
Υπεύθυνοι Προγράμματος:
•Γκούβης Δημήτρης, Υπεύθυνος Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας
•Σακέλλη Δέσποινα, Υπεύθυνη Οργάνωσης
 
Ημ/νία Δημ/σης : 12/10/2015

 

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software