Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

  • Αρχική
  • ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
  • Παιδεία
  • Εκδηλώσεις – Δελτία Τύπου

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΚΔΒΜ

Ξεκίνησαν την Τρίτη 21-01-2020 τα μαθήματα στα πρώτα δημιουργηθέντα τμήματα στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Αγίας Παρασκευής.

Η ανταπόκριση των πολιτών ήταν ικανοποιητική και συνεχίζεται η προσέλευσή τους για κατάθεση αιτήσεων, καθώς η πρόσκληση παραμένει ανοιχτή και κάθε ένα τμήμα που δημιουργείται ξεκινά τα μαθήματα.\

Συνέχεια ανάγνωσης

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Αγίας Παρασκευής

Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Αγίας Παρασκευής στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας λειτουργεί στην Αγία Παρασκευή από το 2016 και εδρεύει Δερβενακίων & Σάκη Καράγιωργα 13, εντός του κτιρίου του 3ου Γυμνασίου, στα 20 μ. από τον σταθμό Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας, έξοδος προς οδό Γαρυττού.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ - ΔΩΡΕΑΝ 3 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑμεΑ

dap 2017Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής υλοποιεί και φέτος το θερινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης με στόχο να προσφέρει στα παιδιά μια ποιοτική διέξοδο απασχόλησης, δίνοντάς τους την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να εκφραστούν δημιουργικά, βοηθώντας παράλληλα τους γονείς-κατοίκους της πόλης μας και κυρίως τις οικονομικά και κοινωνικά ασθενέστερες οικογένειες.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ 2016

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής υλοποιεί και φέτος το πρόγραμμα Παιδικών Κατασκηνώσεων για περίπου 130 παιδιά ηλικίας 6 – 15 χρονών κατοίκων του Δήμου που το Ταμείο τους δεν παρέχει πρόγραμμα κατασκήνωσης.  Προβλέπονται 5 περίοδοι φιλοξενίας 11 (έντεκα) ημερών η κάθε μία.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ - ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΕΩΣ 18.000€ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑμεΑ

d a 1Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής υλοποιεί και φέτος το θερινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης με στόχο να προσφέρει στα παιδιά μια ποιοτική διέξοδο απασχόλησης, δίνοντάς τους την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να εκφραστούν δημιουργικά, βοηθώντας παράλληλα τους γονείς-κατοίκους της πόλης μας και κυρίως τις οικονομικά και κοινωνικά ασθενέστερες οικογένειες.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

KDBMΗ ανταπόκριση των εκπαιδευόμενων για τα προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Αγίας Παρασκευής ήταν για μια ακόμη φορά ιδιαίτερα θερμή και ο αριθμός των αιτήσεων πολύ μεγάλος. 

Συνέχεια ανάγνωσης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής υλοποιεί και φέτος το πρόγραμμα Παιδικών Κατασκηνώσεων για περίπου 150 παιδιά ηλικίας 6 – 15 χρονών κατοίκων του Δήμου που το Ταμείο τους δεν παρέχει πρόγραμμα κατασκήνωσης.  Προβλέπονται 5 περίοδοι φιλοξενίας 11 (έντεκα) ημερών η κάθε μία. 

Συνέχεια ανάγνωσης

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 2015 – 2016

kfΌπως είναι γνωστό ο Δήμος Αγίας Παρασκευής λειτουργεί με επιτυχία Κοινωνικό Φροντιστήριο, από τον Φεβρουάριο του 2015 στο 3ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής, με σκοπό την προσφορά ίσων ευκαιριών για μάθηση σε όλους,  το οποίο ήδη παρέχει δωρεάν μαθήματα σε 30 μαθητές  και σε απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης άπορων ή οικονομικά αδύνατων οικογενειών, ενώ παράλληλα προωθεί την εθελοντική προσφορά και την κοινωνική αλληλεγγύη, αφού τα μαθήματα παρέχονται από εθελοντές εκπαιδευτικούς.

Συνέχεια ανάγνωσης

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software