ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Π.Ε.Δ.Α. Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΡΜΠΑΣ

| Νέα του Δήμου
ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Π.Ε.Δ.Α. Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.) είναι από χθες, 18 Νοεμβρίου 2019, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς.

Το νέο 25μελές Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Δ.Α., το οποίο προέκυψε από τις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, συγκροτήθηκε για πρώτη φορά σε Σώμα, χθες 18 Νοεμβρίου και οι αρχαιρεσίες που πραγματοποίησε ανέδειξαν:

  • Πρόεδρο τον Δήμαρχο Γαλατσίου Γιώργο Μαρκόπουλο,
  • Αντιπρόεδρο τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Αθηναίων Βασίλειο-Φοίβο Αξιώτη και
  • Γενικό Γραμματέα τον Δήμαρχο Λυκόβρυσης-Πεύκης Αναστάσιο Μαυρίδη.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς και ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Γεώργιος-Σταύρος Μαυρίδης εξελέγησαν στην Εκτελεστική Επιτροπή, μέλη της οποίας, σύμφωνα με την καταστατική διάταξη, είναι ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ.Α.

Για το πενταμελές Εποπτικό Συμβούλιο, Πρόεδρος εξελέγη ο Νικόλαος Αβραμίδης, Αντιπρόεδρος ο Ιωάννης Διάκος και μέλη η Άννα Μαρία Τσικρικώνη, ο Πέτρος Φιλίππου και ο Γιώργος Καπλάνης.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software