Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΓΕΡΟΝΤΩΝ

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ 1Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο συνάντησε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς, την Παρασκευή το πρωί 27 Σεπτεμβρίου, συνοδευόμενος από τον πρωτοπρεσβύτερο και προϊστάμενο του Ι. Ν. Προφήτου Ηλιού Σταύρο Νικ. Γούλα, τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Μιλτιάδη Κύρκο, τον Νομικό Σύμβουλο του Δήμου Γιώργο Λαζουρά και την Ισμήνη Στάμου που προσφέρει τις υπηρεσίες της στο γραφείο Δημάρχου.

Ο σκοπός της επίσκεψης εκτός από εθιμοτυπικός ήταν και ουσιαστικός, καθώς ο Δήμαρχος ζήτησε τη βοήθεια του Μακαριωτάτου για την ανέγερση Ιερού Ναού στο Κοιμητήριο Αγίας Παρασκευής. Επίσης τον ενημέρωσε για την πρόθεσή του, αλλά και όλου του Δημοτικού Συμβουλίου, να ξεκινήσει μια συνεργασία με τη Στέγη Γερόντων Αγίας Παρασκευής, προκειμένου να βοηθηθεί το συγκεκριμένο ίδρυμα από τον Δήμο.

Ο Αρχιεπίσκοπος αφού έδωσε την ευχή του στον Δήμαρχο και στη συνοδεία του, συμφώνησε, θερμά τους ευχαρίστησε και ευχήθηκε να έχουν μια ευλογημένη θητεία και πορεία στα δρώμενα του Δήμου.

Για τα ίδια θέματα, η επιτροπή του Δήμου συναντήθηκε στη συνέχεια και ενημέρωσε τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Θεσπιών κ.κ. Συμεών, πρωτοσύγκελο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, καθώς και τον προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής κ. Θεόδωρο Χαμάλη, με τον οποίο θα συνεργαστούν ο Γενικός Γραμματέας και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για την ανέγερση του Ιερού Ναού στο Κοιμητήριο.ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ 2

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software