ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

Chrysostomos Τον διακεκριμένο Δημότη του Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο, τίμησε για την εκλογή του στην ιστορική Μητροπόλεως της Μάνης ο Δήμος Αγίας Παρασκευής σε εκδήλωση που διοργάνωσε την Κυριακή 7 Απριλίου 2019, στις 12:30, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.
Στην σεμνή τελετή που  πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος  Γιάννης Σταθόπουλος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμος Βλάχος, χαρακτήρισαν την απονομή της διάκρισης στο Σεβασμιότατο ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού και αναγνώρισης της προσωπικότητας και του έργου του που τιμά την Αγία Παρασκευή της οποίας είναι Δημότης.
Για την ζωή, την προσωπικότητα και τη δράση του τιμώμενου μίλησαν η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Τερψ. Γκιόκα, που συντόνισε την εκδήλωση, ο Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών, Πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, αφού πρώτα  ανέγνωσε επιστολή του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄προς τον Δήμαρχο,  ο πρόεδρος επί τιμή του Αρείου Πάγου κ. Ε. Αντωνίου και ο καταγόμενος από τη Μάνη κ. Π. Βαβουγιός, Πρόεδρος του Συλλόγου Κατοίκων Αι Γιάννη.  
Chrysostomos 2
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος απένειμε στον κ. Χρυσόστομο τιμητική πλακέτα και ακολούθησε η ομιλία του τιμώμενου.
 Chrysostomos 3
Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων: ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Βασίλειος Πέππας, ο Μητροπολίτης Μπερατίου και Αυλώνος κ. Ιγνάτιος, η πρ. Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κ. Μπουρδάρα, η Αντιστράτηγος της ΕΛΑΣ κ. Ζ. Τσιριγώτη, ο Αρεοπαγίτης κ. Ι. Φιοράκης,  οι Αντιδήμαρχοι  κ. Δ. Κονταξής και κ. Μ. Κοντοπούλου,  ο πρ. Δήμαρχος κ. Β. Ζορμπάς, οι  Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Σ. Παπαμιχαήλ, Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ, κ. Ε. Καψοκεφάλου και κ. Δ. Λέκκας, ο υποψ. Δήμαρχοςκ.  Γ. Οικονόμου, απόστρατοι ανώτατοι Αξιωματικοί, Ιερείς, Εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων της Πόλης  και πολύς κόσμος.
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software