ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ

oodiki asf 1Στο πλαίσιο του Προγράμματος Κυκλοφοριακής Αγωγής το Τμήμα Παιδείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής και ο Διαδημοτικός  Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων-ΣΒΑΠ, μέλος του οποίου είναι ο Δήμος, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ», διοργάνωσαν Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας σε Σχολεία της Αγίας Παρασκευής από τη Δευτέρα 25/2 μέχρι την Παρασκευή 1/3. 
Σκοπός της δράσης ήταν η έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση των νέων, για το μείζον θέμα της οδικής ασφάλειας και της κυκλοφοριακής αγωγής.
Στη δράση συμμετείχαν τα 1ο , 2ο και 7ο Δημοτικά Σχολεία και τα 1ο και 2ο Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ) στα οποία έγιναν ενημερωτικές ομιλίες από ειδικούς.  Η συμμετοχή των παιδιών υπήρξε ιδιαίτερα ενεργή, με αποκορύφωμα την Παρασκευή 1/3 όταν μαθητές των δύο ΕΠΑΛ συμμετείχαν σε βιωματικό σεμινάριο με προσομοιωτή, που έγινε στην Κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής.
 oodiki asf 2

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software