ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

| Νέα του Δήμου
stath 28 12 18Επιδιώξαμε τη συναίνεση στη συνεδρίαση της 27ης Δεκεμβρίου του Δημοτικού Συμβουλίου Αγ. Παρασκευής, προτείνοντας την απόσυρση ψήφισης του Προϋπολογισμού αλλά τη συζήτηση του Τεχνικού Προγράμματος (που είχε σταλεί στις 23/11 σε όλους/ες) ώστε να καταγραφούν προτάσεις και να γίνει προσπάθεια ενσωμάτωσης στην τελική ψήφιση του Προϋπολογισμού.
Παραθέσαμε επίσης αρκετές περιπτώσεις στις οποίες όλες οι μέχρι το 2014 Δημοτικές αρχές ή ψήφισαν τα αντίστοιχα θέματα το επόμενο έτος, όπως θα γίνει και τώρα, ή στα τέλη Δεκεμβρίου.
Η διαδικασία οδηγήθηκε, λόγω αποχής της Αντιπολίτευσης από τα έδρανα, στη συζήτηση και των δύο θεμάτων στην επόμενη συνεδρίαση. Το πρώτο δεκαήμερο του 2019 καλούμαστε όλοι να προτείνουμε και να διαλεχθούμε επί της ουσίας.
Σε κάθε περίπτωση, και παρά την τεχνητή οξύτητα που δημιουργούν κάποιες πλευρές, η Δημοτική Αρχή θα καλέσει τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου πριν τη συνεδρίαση ψήφισης Τεχνικού Προγράμματος και Προϋπολογισμού σε συζήτηση και κατάθεση προτάσεων.
 
                                                                                     Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
                                                                                            Γιάννης Σταθόπουλος

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software