ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Το Κινητό Πράσινο Σημείο του Δήμου μας είναι ένα όχημα που παρέχει ενημέρωση για την ανακύκλωση και τη δυνατότητα συλλογής των ακόλουθων υλικών:
- ηλεκτρικές & ηλεκτρονικές συσκευές / εξοπλισμός
- λαμπτήρες
- μπαταρίες
- πλαστικά καπάκια 
- βιβλία.
Το 2018 το Κινητό Πράσινο Σημείο κινήθηκε σε όλες τις γειτονιές της πόλης, στον Τσακό, τη Νέα Ζωή, τον Άι Γιάννη, τον Παράδεισο, το Κοντόπευκο και τα Πευκάκια, σε σημεία με αυξημένη επισκεψιμότητα, όπως οι μεγάλες πλατείες, οι αγορές με καταστήματα, οι λαϊκές αγορές, τα σχολεία και νηπιαγωγεία, οι παιδικές χαρές, τα κτίρια διοίκησης, η ΕΡΤ, οι έξοδοι του μετρό. Ενημέρωσε τους δημότες για τις 30 Γωνιές Ανακύκλωσης και τον καφέ κάδο οργανικού υλικού. Συνέλεξε ανακυκλώσιμα υλικά από μεμονωμένα άτομα ή ομάδες ανθρώπων από όλα τα προαναφερόμενα σημεία. Χαρακτηριστικά, η ποσότητα ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού που συνέλεξε μέσα στη χρονιά, ανήλθε στα 365 κιλά.
Το Κινητό Πράσινο Σημείο θα διακόψει το λειτουργία του για τις γιορτές και θα συνεχίσει  το νέο χρόνο. Για το πρόγραμμα του θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση.
Θα ενημερωθείτε για το πρόγραμμα του με νέα ηλεκτρονική ανάρτηση. 
Ευχαριστούμε για τη συνεργασία τους όλους όσοι προσέγγισαν το Κινητό Πράσινο Σημείο είτε για ενημέρωση είτε για παράδοση ανακυκλώσιμων υλικών και προσβλέπουμε στη συνεργασία όλων  των δημοτών.
 
Καλά Χριστούγεννα και καλή Χρονιά!
 
              Ιωάννης Σιδέρης                                            Ιωάννης Σταθόπουλος 
 
              Αντιδήμαρχος 
 Περιβάλλοντος & Καθαριότητας                               Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software