ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΟΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ

karpa 2018 1Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.) και την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων (Ε.Δ.Ο.Κ.), διοργανώνει σεμινάριο δωρεάν εκπαίδευσης πολιτών όλων των ηλικιών στις Πρώτες Βοήθειες και την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, 10.00πμ-14:00μμ στο Β´ΚΑΠΗ (Μπουμπουλίνας 15, Τσακός).
Το σεμινάριο έχει  ως κεντρικό μήνυμα «Η γνώση σώζει ζωές»  και  περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση για όλο το φάσμα των πρώτων βοηθειών με ιδιαίτερη έμφαση στην καρδιοαναπνευστική ανάνηψη.   Η παρουσίαση των θεμάτων θα γίνει από εξειδικευμένους επιστήμονες-διασώστες της Ε.Δ.Ο.Κ. σε συνθήκες εξομοίωσης πραγματικού περιστατικού. Στόχος του σεμιναρίου είναι η ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση του γενικού πληθυσμού στις Πρώτες  Βοήθειες Καθώς όλοι μπορεί  να χρειαστεί να βοηθήσουμε συνάνθρωπό που βρίσκεται σε κίνδυνο.
Στους  συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής  στα τηλέφωνα   2106547700, 2106000998 και  2132004575.
 karpa 2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software