Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

3h ilikiaΗ Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων, γνωστή και ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία» που γιορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου καθιερώθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1990, για να αποτίσει τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους ηλικιωμένους.

Οι ηλικιωμένοι προσφέρουν πολλά με την πείρα, τις γνώσεις, την αγάπη και τη φροντίδα σε εγγόνια, παιδιά και όσους συγγενείς έχουν ανάγκη. Ιδιαίτερα τα τελευταία δύσκολα χρόνια της κρίσης οι απόμαχοι της δουλειάς έγιναν σε πάρα πολλές περιπτώσεις το οικονομικό αποκούμπι των οικογενειών των παιδιών τους παρά τις αλλεπάλληλες περικοπές στις συντάξεις τους.

Έχουμε χρέος, λοιπόν, να τους τιμούμε και να τους στηρίζουμε έμπρακτα: με αξιοπρεπείς συντάξεις, με υπηρεσίες υγείας-φροντίδας, όπως και με κοινωνικές δομές και προγράμματα.

Με σεβασμό και τον οφειλόμενο φόρο τιμής

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Ιωάννης Σταθόπουλος

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software