ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: «Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ» ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΑμεΑ

AmeA 15 6 18Το Μουσικοκινητικό Εργαστήρι για ΑμεΑ του Δήμου  Αγίας Παρασκευής παρουσιάζει   την καλοκαιρινή θεατρική παράσταση με το έργο «Η Λίμνη των Κύκνων» βασισμένο στη διασκευή της Κάρμεν Ρουγγέρη, την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018, στις 7:15μμ, στο  θέατρο του 2ου Γυμνασίου (Νεαπόλεως 7). 
Μια φορά και έναν καιρό ζούσε σε κάποια μακρινή πολιτεία, σ’ ένα ονειρεμένο παλάτι, μια βασίλισσα που είχε ένα γιο, το Ζίγκφριντ. Την ημέρα της ενηλικίωσής του, η βασίλισσα πρόσφερε ένα τόξο στον πρίγκιπα γιο της και του ανακοίνωσε ότι την επομένη θα γινόταν ένας μεγάλος χορός στο παλάτι όπου θα ήταν υποχρεωμένος να διαλέξει νύφη. Ο πρίγκιπας, ευτυχισμένος για το καινούριο του τόξο, βγήκε στο δάσος για να κυνηγήσει. Ξαφνικά ένα κοπάδι άγριοι κύκνοι γέμισαν τον ουρανό. Ο Ζίγκφριντ σήκωσε το τόξο του και ήταν έτοιμος να τραβήξει. Τότε  ένας κύκνος μεταμορφώθηκε σε μια πανέμορφη κοπέλα που άρχισε να χορεύει….. 
 
Διδασκαλία-Σκηνοθεσία: Μαρία Καλογεροπούλου.
Σκηνικά:  Μέλη του Εργαστηρίου με τη βοήθεια του Μιχάλη Καλογεράκη
Κοστούμια:  Παιγνιοθήκη Αγίας Παρασκευής.
Μουσική: Επιλεγμένα κομμάτια από το αριστούργημα του Τσαϊκόφσκι.
 
Δημ/ση : 8/6/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software