ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

panellinies 2018Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες
Ενόψει των Πανελληνίων Εξετάσεων που ξεκινούν την Πέμπτη 7 Ιουνίου εκφράζω τις πιο θερμές ευχές μου για καλή επιτυχία σε όλους εσάς που είστε η ελπίδα αυτού του τόπου καθώς και την αμέριστη συμπαράστασή μας στις οικογένειές σας που ζουν πολύ έντονα αυτή τη  διαδικασία και αγωνιούν για το μέλλον σας. 
Χρειαστήκατε προσωπική προσπάθεια, δύναμη και υπομονή στο ταξίδι που σας έφερε ως εδώ προσφέροντας γνώσεις και εμπειρίες ικανές να σας ανοίξουν δρόμους για νέους συναρπαστικούς  προορισμούς μετά τις εξετάσεις. Χρειαστήκατε επίσης την αμέριστη υποστήριξη των γονιών και την πολύτιμη αρωγή των δασκάλων σας, στους οποίους αξίζουν συγχαρητήρια. 
Τώρα χρειάζεστε ψυχραιμία, αισιοδοξία  και αυτοπεποίθηση ώστε να αποδώσετε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας και η προσπάθειά σας να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Και να θυμάστε  ότι στο δρόμο για την πραγματοποίηση των στόχων και των ονείρων μας οι μόνες προσπάθειες  που είναι χαμένες  είναι αυτές που δεν κάνουμε.
                                     
                                                                                         Γιάννης Σταθόπουλος 
                                                                                     Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
 
Δημ/ση : 6/6/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software