Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΝΕΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ

oikopolis 3Το βραβείο της κατηγορίας Περιβαλλοντικής Διαχείρισης για το «Κινητό Πράσινο Σημείο» απονεμήθηκε στο Δήμο Αγίας Παρασκευής από την  Επιτροπή Βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας "ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2018».
Τα Βραβεία Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ είναι ένας θεσμός που διοργάνωσε για δέκατη τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Εθελοντικός Οργανισμός ECOCITY ο οποίος επιδιώκει να συμβάλλει στην προβολή και στην αναγνώριση της έμπρακτης περιβαλλοντικής ευαισθησίας των Οργανισμών της Πολιτείας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Επιχειρήσεων, των Επιστημονικών και Ερευνητικών Ιδρυμάτων και των Μέσων Ενημέρωσης. 
Στην  Τελετή Απονομής που πραγματοποιήθηκε μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή στον υπαίθριο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου Μήλου «Γεώργιος Ηλιόπουλος»  το Σάββατο 2 Ιουνίου απονεμήθηκαν συνολικά 27 βραβεία και ένας έπαινος. Το βραβείο στο Δήμο Αγ. Παρασκευής παρέλαβε ο Δημ. Μπεθάνης, Σύμβουλος του Δήμου για θέματα της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος βραβεύτηκε και το 2016 για το «Κινητό Πράσινο Σημείο»  με το silver βραβείο στην κατηγορία «Ανακύκλωση και Επαναχρησιμοποίηση» στα  «Best City Awards» τα οποία επιβραβεύουν  την καινοτομία και την ποιότητα ζωής στις πόλεις. 
 
Δημ/ση : 5/6/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software