Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ «ΘΙΑΣΟ ΤΩΝ … ΗΝΤΑ»

inta 1Άφθονο γέλιο, χαρά και ψυχαγωγία πρόσφερε το βράδυ της Τετάρτης 31/5  η Θεατρική Ομάδα του ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής «Ο Θίασος των … ήντα» παρουσιάζοντας τη σατιρική επιθεώρηση του Γιώργου Χασάπογλου «6 χρόνια ΚΑΠΗ και ψύχραιμοι», σε σκηνοθεσία της Πηνελόπης Πιτσούλη και μουσική επιμέλεια του  Αντώνη Καρατζίκη. Υπεύθυνες της υπέροχης θεατρικής ομάδας των …ήντα είναι η Λαμπρινή Οικονομίδου και η Ελένη Κυριακάκου.
Ο κόσμος που κυριολεκτικά πλημμύρισε το θέατρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος χάρηκε και καταχειροκρότησε την παράσταση που ήταν αφιερωμένη στον αείμνηστο Γιώργο Αργυρόπουλο, μέλος της ομάδας μέχρι τον αιφνίδια απώλεια του. Έπαιξαν οι: Καίτη Γιαννιώτου, Ελένη Γιασεμή, Φωτεινή Γνησίου,  Μαρία Ζέρβα,  Κική Θεοδώρου, Βαγγέλης Λεβέντης,  Κωνσταντίνος Μακρής,  Μαρία Μανιάτη,  Πέτρος Μάντσης,  Νίκος Νέζης, Ειρήνη Σπυροπούλου,  Μαρία Τσαμπέρη, Ντόρα Ψήνια.
inta 2
Μεταξύ όσων παρακολούθησαν την καταπληκτική παράσταση  ήταν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Β. Ζορμπάς, πρ. Δήμαρχος,  Β. Γιαννακόπουλος, πρ. Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι Μ. Κοντοπούλου και Σπ. Παπαγεωργίου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Μαργ. Δημητρίου-Καβρουδάκη, Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών, Σοφ. Αϊδίνη, Ε. Καψοκεφάλου, Αλ. Μουστόγιαννης, Ελ. Πετσατώδη, Σωτ. Ησαΐας,Κ. Τσιαμπάς και Ι. Μυλωνάκης, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων κ.α.
inta 6
Δημ/ση : 31/5/2018 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software