ΓΣΑΠ: 19ο CAMP - ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ ΜΕ 111 ΔΩΡΑ

| Νέα του Δήμου
gsap 24 5 18
ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 19ο CAMP ΤΟΥ ΓΣΑΠ
ΠΑΡΤΕ ΛΑΧΝΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ  ΑΓΟΡΑΣ – 111  ΔΩΡΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ : www.gsap.gr 
 
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα καθαριστήρια SecoDryClean (Αγίας Τριάδος 20) που είναι ο χορηγός και υποστηρικτής των ομάδων μας JUNIOR, καλύπτοντας τα έξοδα των εντός έδρας  αγώνων.
 Ομάδα Α: ΓΣΑΠ -  ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ
Στα πλαίσια της 9η αγωνιστικής τα κορίτσια μας σημείωσαν εξαιρετική εμφάνιση στον εντός έδρας αγώνα τους τη Κυριακή 20/5. Η ομάδα μας στο πρώτο οκτάλεπτο αιφνιδιάστηκε ξεκινώντας μουδιασμένα, στη συνέχεια όμως δείχνοντας μεγάλη αποφασιστικότητα πάλεψε με πάθος μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα. Η διαφορά ηλικίας των αθλητριών της φιλοξενούμενης ομάδας δεν άφησε περιθώρια στην ομάδα μας για διεκδίκηση της νίκης. Το παιχνίδι είχε πολλές όμορφες φάσεις καθώς οι αθλήτριες έπαιξαν ελεύθερα και το καταχάρηκαν κερδίζοντας το χειροκρότημα της εξέδρας. Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες μας για την μαχητικότητά τους κερδίζοντας τις εντυπώσεις του αγώνα. Επόμενο ματς της ομάδας μας με τον ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ (Κοντόπευκο, Σάββατο 2/6).  
ΓΣΑΠ (Ραρής): Δασκαλάκη, Πολυμένου, Σάββα, Δερμιτζάκη, Σινάνογλου Α., Σινάνογλου Κ., Καφετζή, Παγίδα, Μαντζαφίνη, Οικονόμου, Τσαλούρη, Κεχρή.  
ΚΡΟΝΟΣ ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ (Γεωργακόπουλος): Φραγκούλη, Κουσιώρη, Σπανού-Δημητροπούλου, Γαλάνη, Παναγοπούλου, Αθανασίου, Κυβερνητάκη, Κατσαρού, Σοφρωνά, Γεωργοπούλου, Βουγιούκα., 
 
ΟΜΑΔΑ Β: Α.Ο.ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ – ΓΣΑΠ 
Tο Σάββατο 19/5 διεξήχθη ο αγώνας της ομάδας μας με αντίπαλο τον Α.Ο.ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ στο ανοιχτό γήπεδο ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΥ. Οι μικρές αθλήτριες του συλλόγου μας έπαιξαν για πρώτη φορά σε ανοιχτό γήπεδο και με πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ είναι το  λιγότερο που μπορούμε να πούμε για αυτά τα κορίτσια, γιατί για μια ακόμη φορά κοντραρίστηκαν με μεγαλύτερες σε ηλικία αντιπάλους, χωρίς να φοβηθούν το δυνατό παιχνίδι των αντιπάλων τους. Δυστυχώς όμως γίναμε μάρτυρες μιας απαράδεκτης διαιτησίας του κ. ΚΛΩΝΗ Κ., ο οποίος πέρα από την άγνοια που επέδειξε όσον αφορά στους ιδιαίτερους κανονισμούς που έχει θεσπίσει η ΕΣΚΑ για το Τουρνουά (άμυνα μόνο man to man, απαγόρευση πίεσης σε όλο το γήπεδο, απαγόρευση screen, χρησιμοποίηση όλων των αθλητριών για τουλάχιστον ένα οκτάλεπτο), επέδειξε και ιδιαίτερη ανοχή στο σκληρό παιχνίδι της αντίπαλης ομάδας και μάλιστα σε ανοιχτό γήπεδο.
Επόμενος αγώνας της ομάδας μας το Σάββατο 2 / 6 με τον ΑΘΗΝΑΙΚΟ στο γήπεδο της ΕΡΓΑΝΗΣ. 
ΓΣΑΠ Β (Νιτουλέσκου) : Συρίγου, Λάγγα, Οικονομάκου, Αθανασοπούλου, Οικονόμου,  Τούτση, Γρηγοριάδη, Βερτοπούλου, Μηλιώνη, Τσελεμέγκου, Μπόμπου, Λυμπεροπούλου.
 
Δημ/ση : 24/5/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software