ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ- ΓΙΑΤΡΟΙ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ 4-2 ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

| Νέα του Δήμου
pal pao ippokrateio 1Με 4-2 επικράτησαν οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού της ομάδας  Γιατρών του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών στο φιλικό αγώνα που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 16/4  στο Γήπεδο της οδού Νότου με σκοπό την συλλογή τροφίμων για το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ του Δήμου Αγίας Παρασκευής και αποτέλεσμα αρκετές σακούλες με τρόφιμα, προσφορά των φιλάθλων και επιταγή από γνωστό σούπερ μάρκετ, προσφορά των γιατρών.
Στον αγώνα που διοργάνωσαν  ο Δήμος  Αγίας Παρασκευής, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου-ΠΑΟΔΑΠ  και οι Γιατροί του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών με την ομάδα του Παναθηναϊκού αγωνίστηκαν οι Μ. Δομάζος, Γ. Γονιός, Σπ. Μαραγκός, Ανδρ. Λαγωνικάκης, Δ. Μάρκος κ.α. και των γιατρών οι Π. Πάντσας, Ν. Ραζής, Α. Κουλούρης, Γ. Ματσούκας κ.α.  
pal pao ippokrateio 2  
Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος  ευχαρίστησε τις ομάδες, τους γιατρούς και τον κόσμο για την προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και απένειμε, μαζί με τον αρχηγό της ομάδας του Ιπποκράτειου Π. Πάντσα, στον Μίμη Δομάζο κύπελλο που ετοίμασε η ομάδα των γιατρών. Απονεμήθηκαν επίσης αναμνηστικές πλακέτες και μετάλλια στον Δήμαρχο τον ΠΑΟΔΑΠ και σε όλους τους συντελεστές του αγώνα.
pal pao ippokrateio 3 
Δημ/ση : 17/4/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software