ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΠΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

| Νέα του Δήμου
Τα ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίας Παρασκευής εύχονται καλή χρονιά με αγάπη και υγεία σε όλους και ενημερώνουν ότι το πρόγραμμα των εκδηλώσεων τους για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο 2018 έχει ως  εξής:
Τετάρτη 24  Ιανουαρίου, στο Ευγενίδειο Ίδρυμα (Πλανητάριο): Παρακολούθηση  προβολής «Ζωή στο Σύμπαν».
Αναχώρηση στις 17:45μμ από τη 2η στάση Τσακού και 18:00μμ από την Κεντρική  πλατεία Αγ. Παρασκευής (Δημοτικό πάρκινγκ οδού Αγίου Ιωάννου 9). Κόστος συμμετοχής 4 € για την προβολή και 3€ για το πούλμαν.
Τετάρτη 31 Ιανουαρίου: Μουσικοθεατρική παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες» στο  θέατρο  BROADWAY (Αγ. Μελετίου 61 και Πατησίων), σε σκηνοθεσία Γ. Βάλαρη. Με μια μεγάλη πρωταγωνιστική ομάδα και τον Γ. Πλούταρχο να ερμηνεύει ζωντανά τα τραγούδια του Μ. Πλέσσα, αποκτά θεατρική μορφή μία από τις πιο επιτυχημένες κινηματογραφικές παραγωγές των ’60s.  Ερμηνεύουν οι Γ. Βογιατζής, Ζ. Δούκα, Θ. Ευθυμιάδης, Μ. Κορινθίου, Π. Πετράκης, Τ. Κωστής, Κ. Γαλίτης, Αγγ. Λάμπρη, Γ. Βάλαρης, και Έφη Παπαθεοδώρου. 
Αναχώρηση: 17:30μμ από τη 2η στάση Τσακού και από την Κεντρική  πλατεία Αγ. Παρασκευής (Δημοτικό πάρκινγκ οδού Αγίου Ιωάννου 9). Κόστος συμμετοχής 12 € για την παράσταση και 3€ για το πούλμαν.
Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου (Τσικνοπέμπτη), 17:00μμ, στο Α’ ΚΑΠΗ (Γούναρη 30): Σας περιμένουμε με τις αποκριάτικες στολές και το μεζέ σας για να «το Τσικνίσουμε». Δηλώσεις συμμετοχής στο προσωπικό.
Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου: Μουσικοθεατρική παράσταση «Μάλιστα Κύριε Ζαμπέτα» στο  θέατρο  ΑΛΙΚΗ  (Αμερικής 4), σε σκηνοθεσία Π. Ζούλια. Μια παράσταση-φόρος τιμής στον δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Γιώργο Ζαμπέτα, που ξεδιπλώνει στιγμές από τη ζωή και την καριέρα του. Ερμηνεύουν οι Β. Σταυροπούλου, Τ. Χαλκιάς, Λ. Ελευθερίου, Χρ. Τσάφου, Ελ. Καρακάση, Μ. Πατέλης. 
Αναχώρηση: 17:30μμ από τη 2η στάση Τσακού και από την Κεντρική  πλατεία Αγ. Παρασκευής (Δημοτικό πάρκινγκ οδού Αγίου Ιωάννου 9). Κόστος συμμετοχής 12 € για την παράσταση και 3€ για το πούλμαν.
Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου: Η ομάδα Ζεύξης και Αλληλεγγύης μεταξύ των Γενεών του Α' ΚΑΠΗ θα επισκεφθεί τον Γ' Νηπιακό Σταθμό, όπου τα μέλη της θα αναβιώσουν με τους μικρούς τους φίλους το έθιμο της «κυρά Σαρακοστής». Συγκέντρωση στο Α΄ ΚΑΠΗ στις 9:30πμ.
 
Δημ/ση : 23/1/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software