ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΑΝΑΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ - ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΙΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Xristougenna 2017 panoΤο Σάββατο 9 Δεκεμβρίο στις 6:00μμ θα γίνει η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου του Δήμου Αγίας Παρασκευής στην Κεντρική Πλατεία της πόλης. Θα ακολουθήσει εορταστικό χορευτικό πρόγραμμα με τον Johnny Vavouras & the Cadillacs.
Οι φετινές γιορτινές εκδηλώσεις και τα δρώμενα, που ξεκίνησαν την Κυριακή 3/12/17 και θα αγκαλιάσουν όλη την πόλη έως τις 2 Ιανουαρίου 2018, είναι, και φέτος,  αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας  της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Πολιτισμού, όλων των Συλλόγων και  Φορέων, των Παιδικών Σταθμών, της Μεικτής Χορωδίας Ενηλίκων και της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου.
Ακολουθεί το ιδιαίτερα ενδιαφέρον και πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων και δρώμενων, που θα γίνουν στις στολισμένες  πλατείες και δρόμους  και σε κλειστούς χώρους της πόλης με σκοπό να προσφέρουν χαρά στα παιδιά,  να μεταδώσουν σε όλους  το χαμόγελο και την αισιοδοξία, να δημιουργήσουν μια ζεστή και ζωντανή γιορτινή ατμόσφαιρα στην πόλη και να δώσουν πνοή στην αγορά της.
Xristougenna 2017 1
Xristougenna 2017 2
Xristougenna 2017 3
 
 
Δημ/ση : 5/12/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software