Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΡΓΟ ΟΜΒΡΙΩΝ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑΚΙΑ

ombria Ag An PapΞεκίνησε την Πέμπτη 2/11, από εργολαβία της Περιφέρειας Αττικής σε συνεργασία με το Δήμο Παρασκευής, το αντιπλημμυρικό έργο ομβρίων των οδών Αγ. Αναργύρων και Παπανδρέου στα Πευκάκια αρχικού προϋπολογισμού 550 χιλ. ευρώ.
Στο κοντινό μέλλον το δίκτυο ομβρίων θα  καλύπτει τα Πευκάκια  στο σύνολο τους καθώς ήδη   κατασκευάζεται με γρήγορους ρυθμούς από την Περιφέρεια  Αττικής  έργο, με προϋπολογισμό 4,3  εκ. ευρώ, που  περιλαμβάνει τις οδούς  Θερίσου, Αμαλιάδος, Θεσσαλονίκης, Σάμου και Υμηττού στα Νότια Πευκάκια  (και 12  άλλες οδούς στην Αγ. Παρασκευής) ενώ  νέο έργο ομβρίων προϋπολογισμού 2,5 εκ. ευρώ  στις οδούς Επαμεινώνδα, Καραγάτση, Βρεττάκου, Χρυσοβαλάντου Αριστοφάνους, Λουκή Ακρίτα Φθιώτιδος, Ορχομενού, Τυρνάβου, Αταλάντης, Μακαρίου, Αγαπήνωρος, Κρήτης, Κάδμου και Αγίας Θέκλας,  περιλαμβάνεται στα 5 νέα έργα που εντάχθηκαν στο φετινό προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής, μετά από αίτημα του Δήμου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα ακόμη μεγάλο  έργο για Πευκάκια που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής  έχει ήδη δημοπρατηθεί  από το Δήμο Αγ. Παρασκευής. Είναι το έργο δάνοιξης 21 οδών συνολικού προϋπολογισμού 1 εκ.  ευρώ, που θα εκτελεστεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και περιλαμβάνει τη διάνοιξη των οδών Πην. Δέλτα, Καλομοίρη, Καρκαβίτσα, Νηρηίδων, Βικέλα, Πορφύρα, Λ. Ακρίτα, Αγ. Αναργύρων, Πυθαγόρα, Πολυμνίας, Εθν. Μακαρίου, Μήλου, Βερενίκης, Στρ. Μυριβήλη, Τρικούπη, Φιλιατρών, Υμηττού, Περσεφόνης, Ασπασίας, Θεσσαλονίκης και Φειδιππίδου.
 
Δημ/ση : 3/11/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software