Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ SAINT-BRIEUC ΚΑΙ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ

ad 27 9Τις αδελφοποιημένες με το Δήμο Αγίας Παρασκευής πόλεις Saint-Brieuc (Γαλλία) και Γεροσκήπου (Κύπρος) επισκέφθηκαν, μετά από σχετικές προσκλήσεις,  αντιπροσωπείες του Δήμου μας.  Συγκεκριμένα:
Μετά από πρόσκληση της νέας Δημάρχου του Saint-Brieuc, Marie-Claire Diouron και του Προέδρου της Επιτροπής Αδελφοποίησης  της πόλης Jean-Aristide Brument  στο Δήμο Αγίας Παρασκευής να συμμετάσχει στο «Χωριό των αδελφοποιημένων πόλεων», αντιπροσωπία του Δήμου  αποτελούμενη από την Πρόεδρο της Επιτροπής Αδελφοποίησης Δημ. Σύμβουλο Χρύσα Κολώνια, το Δημ.  Σύμβουλο  Αναστ. Ανδρίτσο  και την Γραμματέα της Επιτροπής Αδελφοποίησης Αννα Στεργίου επισκέφθηκε τη γαλλική πόλη  από τις 15 έως τις 18/9.
Η αποστολή έτυχε θερμής υποδοχής από την Δήμαρχο και από τα μέλη της Επιτροπής Αδελφοποίησης του Saint-Brieuc  στο Δημαρχείο της πόλης, αντάλλαξε ιδέες για το μέλλον και ήρθε σε επαφή με αντιπροσωπείες και άλλων αδελφοποιημένων πόλεων με το  Saint-Brieuc. 
Το stand  του Δήμου μας στο «Χωριό των αδελφοποιημένων πόλεων», που φιλοξενήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης,  επισκέφθηκαν πάνω από 1.000 άτομα τα οποία συνομίλησαν με τα μέλη της αντιπροσωπείας, γεύτηκαν Ελληνικές λιχουδιές και έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον το έντυπο υλικό για  την Αγία Παρασκευή.
 AD SAINT BRIEUC 1 AD GEROSKIPOU 1
 Επίσης, με πρόσκληση του Δημάρχου Γεροσκήπου Πάφου Μιχάλη Παυλίδη αντιπροσωπεία του  Δήμου Αγίας Παρασκευής, αποτελούμενη από τον Δημ. Σύμβουλο  Σωτήρη Παπαμιχαήλ, Πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ, την Πρόεδρο του Διαδημοτικού  Κέντρου Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων «ΑΡΓΩ» Γ. Πίσπα, την Γραμματέα της Επιτροπής Αδελφοποίησης Α. Στεργίου και τον καθηγητή Γλυπτικής των Εργαστηρίων Τέχνης του ΠΑΟΔΑΠ Βασ. Διαμαντή, μετέβη στην Κυπριακή πόλη, από 23 έως 25/9, για να παραστεί   στα εγκαίνια του «ΠΑΡΚΟΥ ΜΥΘΩΝ ΚΑΙ ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ» το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης «Πάφος 2017».
Το Πάρκο Μύθων και Γλυπτικής είναι μια εξαίρετη εστία πολιτισμού για τον Δήμο Γεροσκήπου, είναι το νέο σημείο αναφοράς και στολίδι της πόλης. Στόχος του Δήμου , μέσα από τη δημιουργία αυτού του έργου, είναι να προαγάγει  τις τέχνες και τον πολιτισμό και να προσφέρει στους δημότες και επισκέπτες  του έναν αξιοζήλευτο χώρο, τον οποίο θα χαίρονται και θα απολαμβάνουν.
Την  αντιπροσωπεία  της πόλης μας  υποδέχτηκαν  ο Δήμαρχος, μέλη του Δημ. Συμβουλίου και μέλη της Επιτροπής Αδελφοποίησης. Σε συνάντηση με την Επιτροπή Αδελφοποίησης  συζητήθηκε μεταξύ άλλων και η διοργάνωση  του εορτασμού συμπλήρωσης 20 χρόνων αδελφοποίησης, ενώ η Πρόεδρος του «ΑΡΓΩ»  συναντήθηκε με εκπροσώπους  της «Δημοτικής Ομάδος Πρόληψης Γεροσκήπου» με αντικείμενο  τον προγραμματισμό  κοινών δράσεων. 
 
Δημ/ση :27/9/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software