Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

tm pΤο Τμήμα Παιδείας του Δήμου μας,
με την ευκαιρία της δημοσιοποίησης των αποτελεσμάτων για τις εισαγωγικές εξετάσεις στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, συγχαίρει τα παιδιά των Δημόσιων Σχολείων της πόλης που πέτυχαν τους στόχους τους και εύχεται καλή σταδιοδρομία στην ακαδημαϊκή τους πορεία.
 
Ενημερώνουμε ότι από το σύνολο των 460 μαθητών και μαθητριών που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε ποσοστό που αγγίζει το 81%.
 
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στα ίδια τα παιδιά, στους γονείς τους, αλλά και στο σύνολο των εκπαιδευτικών που εργάζονται στα Λύκεια της πόλης, αφού με την επιμονή και την κοπιαστική τους συνεργασία συνέβαλαν στο μεγάλο αυτό ποσοστό επιτυχίας.
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία που μας έδωσαν οι Διευθυντές το ποσοστό επιτυχίας ανα σχολείο είναι:
 
1ο Λύκειο: 78,91%
 
2ο Λύκειο: 80,55%
 
3ο Λύκειο: 94,18%
 
4ο Λύκειο: 87,80%
 
ΕΠΑΛ: 61,64%
 
Αξίζει να σημειωθεί το ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό επιτυχίας των μαθητών/τριών του 3ου Λυκείου, όπως επίσης και του ΕΠΑΛ, συγκριτικά με άλλα ΕΠΑΛ της χώρας, όπου είχαμε και εισαγωγή στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
 
Ξεχωριστή μνεία κάνουμε και στη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου μας, όπου δυο παιδιά της θετικής κατεύθυνσης κατάφεραν, με την αμέριστη συμπαράσταση των εθελοντών καθηγητών, να εισαχθούν στις σχολές που επιθυμούσαν.
 
Για τα παιδιά που συμμετείχαν στις εξετάσεις και δεν επέτυχαν στο στόχο που είχαν θέσει, ευχόμαστε κάθε δυνατή επιτυχία στους στόχους που εκ νέου θα θέσουν.
 
Δημ/ση :6/9/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software