ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ Δ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ MINDTHREAT ΣΤΟ «SUMMERTIME» ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ & «ΑΙΝΤΕ ΨΙΛΑ ΨΙΛΑ»

summertime dm yrΜε το Δημήτρη Μητσοτάκη, τα Υπόγεια Ρεύματα και τη metal μπάντα Mindthreat  συνεχίστηκε χθες Τετάρτη 19/7, στις 20:30μμ, το «SummERTime» που  διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά φέτος ο Δήμος Αγίας Παρασκευής με την  ΕΡΤ  στον  κήπο του Ραδιομεγάρου. 
Τη συναυλία άνοιξε η πενταμελής metal μπάντα Mindthreat, που τα τελευταία χρόνια μετρά επιτυχίες τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων της χώρας.
summertime dm yr m 2
Στη συνέχεια ο συνθέτης, στιχουργός και συγγραφέας Δημήτρης Μητσοτάκης,  παρουσίασε ένα πρόγραμμα βασισμένο στην 22 χρόνων δημιουργική του πορεία.
Η βραδιά έκλεισε με τα Υπόγεια Ρεύματα σε ένα ηλεκτρικό σετ με καινούργια αλλά και διαχρονικά τραγούδια από όλη τους την πορεία.
 
 
z a mΣήμερα Πέμπτη 20 Ιουλίου, στις 20:30μμ ο Δημήτρης Ζερβουδάκης συναντά μια παρέα νέων ταλαντούχων μουσικών-δημιουργών από τη Θεσσαλονίκη, τους "Άιντε Ψιλά Ψιλά" και παρουσιάζουν ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα. Τη συναυλία θα ανοίξει ο Χαλκιδέος τραγουδοποιός Νάσος Ματράκας με την κιθάρα του.
 
Δημ/ση : 20/7/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software