ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

epal ktypΟμάδα μαθητών-καθηγητών του Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑΛ) Αγίας Παρασκευής, στο πλαίσιο  του Πολιτιστικού Προγράμματος  του σχολείου «Από την αγορά στην πλατεία»,  συνέταξε τη δική της πρόταση για την διαμόρφωση των υπαίθριων χώρων του νέου κτιρίου του ΕΠΑΛ, την αποπεράτωση του οποίου υλοποιούν οι "Κτιριακές Υποδομές Α.Ε."
Με πρωτοβουλία και συνοδεία του Δημάρχου κ. Γιάννη Σταθόπουλου και του Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Παν. Γκόνη, ομάδα μαθητών-καθηγητών μαζί με τον Δ/ντη του ΕΠΑΛ κ. Κων. Ντάβο   , επισκέφθηκαν την Παρασκευή 7 Ιουλίου τις "Κτιριακές Υποδομές Α.Ε." , όπου συναντήθηκαν με την πρόεδρο της Εταιρίας  κ. Ιωάν. Κοντούλη  στην οποία παρουσίασαν την πρόταση τους αποτυπωμένη στην κάτοψη του αύλιου χώρου του Σχολείου. 
Στη συνάντηση οι μαθητές μίλησαν για τα όνειρα τους για το νέο κτίριο του σχολείου τους, ακόμη και  εάν δεν προλάβουν να πάνε οι ίδιοι, ενώ παρέδωσαν, επίσης, στην κ. Κοντούλη το ψηφιδωτό λογότυπο «1ο ΕΠΑΛ», που δημιούργησαν από σπασμένα κεραμικά και πλακίδια, για να ενσωματωθεί στο προαύλιο ή άλλον εξωτερικό  χώρο του νέου Σχολείου.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τον σχεδιασμό των επόμενων βημάτων για την ενσωμάτωση της πρότασης των μαθητών στο έργο.
 epal ktyp a
Δημ/ση : 10/7/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software