ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΞΕΣΗΚΩΣAN Η ΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΤΟ «SummERTime» - ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΘΕΑΤΡΟ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ

summertime nisia sΜε ένα νησιώτικο γλέντι με ήχους, χρώματα και μυρωδιές από την παράδοση του Αιγαίου συνεχίστηκε χθες Δευτέρα βράδυ το «SummERTime» που  διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά φέτος ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και η ΕΡΤ στον κήπο του Ραδιομεγάρου με ελεύθερη είσοδο.
Ο  Νίκος Φάκαρος με την ορχήστρα Musicaroi  και οι Νίκος Οικονομίδης-Κυριακή Σπανού ξεσήκωσαν τον κόσμο που χόρεψε, χάρηκε και ψυχαγωγήθηκε με μπάλους, συρτά, απτάλικα, βαλς και ταγκό για δυόμιση ώρες  και πλέον.
summertime nisia
 
summertime mikisΣήμερα Τετάρτη 5 Ιουλίου, στις 20:30μ η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» παρουσιάζει την παράσταση «Μουσική και τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη από το θέατρο και τον κινηματογράφο». Συμμετέχουν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, η Παυλίνα Βουλγαράκη και ο Θέμης Ροδαμίτης, οι οποίοι ερμηνεύουν χαρακτηριστικά αποσπάσματα από θεατρικές και κινηματογραφικές επιτυχίες από  τη δεκαετία του ’60 μέχρι τη δεκαετία του ’80.
Παράλληλα, στην οθόνη προβάλλονται σκηνές από τις ταινίες αυτές, καθώς και φωτογραφικό υλικό των παραστάσεων, αλλά και σκίτσα του Μποστ που σχολιάζουν το κλίμα της εποχής.
 
 
 
 
 
 
 
 
Δημ/ση : 5/7/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software