ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΣΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

21 OTA AΤο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Παρασκευής ήταν ανάμεσα στα σχολεία τα οποία βράβευσε φέτος ο Διαδημοτικός Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (πρώην Σύνδεσμος 21ΟΤΑ) στο πλαίσιο του θεσμού των Βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας, που έχει καθιερωθεί τα τελευταία 8 χρόνια από τον
Σύνδεσμο σε συνεργασία με τους Δήμους-Μέλη του, με στόχο την επιβράβευση των σχολείων και των 4 βαθμίδων που πραγματοπιούν αξιόλογες δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθησίας. 
Η απονομή των βραβείων έγινε σε εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Ιουνίου, στο θέατρο του 2ου  Γυμνασίου  Αγίας Παρασκευής. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι συμμετοχές των σχολείων ήταν πολλές και αξιόλογες. Βραβεύτηκαν τα εξής σχολεία : 14ο  Nηπιαγωγείο Ν. Ιωνίας, 1ο Νηπιαγωγείο Γαλατσίου, 7ο Νηπιαγωγείο Παλλήνης, 1ο Δημοτικό Αγ. Παρασκευής, 3ο Δημοτικό Πεύκης, 12ο Δημοτικό Χαλανδρίου, 1ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου, 2ο ΓΕΛ Γέρακα, 2ο ΓΕΛ Χαλανδρίου,1ο ΓΕΛ Μεταμόρφωσης και 1ο ΓΕΛ Χολαργού. Δόθηκαν μετάλλια σε όλα τα παιδιά που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και τιμητικές πλακέτες στα σχολεία που συμμετείχαν, μεταξύ των οποίων και τα 6ο και 13ο Νηπιαγωγεία Αγ. Παρασκευής.
Στην εκδήλωση απηύθηναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γιώργος Κουράσης και ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, ενώ ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος της πόλης Ι. Σιδέρης παρουσίασε ένα διαδραστικό παραμύθι για την Ανακύκλωση με τη συνεργασία των παιδιών.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής και μέλος της εκτελεστικής του ΕΣΔΝΑ Σ. Κορωναίου, ο πρ. Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Β. Γιαννακόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι  Π. Γκόνης, Αγ. Παρασκευής, Ευθ. Κουράσης, Χαλανδρίου, Β. Σαμαρόπουλος, Φιλοθέης-Ψυχικού, Ν. Γκαραβέλλας, Λυκόβρυσης-Πεύκης και Δ. Μπαξεβάνης και Π. Ζηνέλη, Παλλήνης, η Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Δ.Δ.Ε. της Β’ Αθήνας Β. Πετρίδου, κ.α.
 
 
Δημ/ση : 9/6/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software